SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Denetlenmiyor Sanmayın"

A- A+ PAYLAŞ
 
Trafik Denetleme Şube Müdürü Üzeyir Taşdelen, MOBESE kameraları ile trafiğin kontrol edildiğini ve kurallara uymayanlara ceza kesildiğini söyledi. 
 
"SEBEBİ ÇALIŞMALAR"
 
Şehir merkezinde yapılan çalışmalar nedeniyle Malatya'da trafik probleminin olduğunu söyleyen Taşdelen, "7 ekibimizle birlikte vatandaşımıza hizmet ediyoruz. Malatya'da bir trafik problemi mevcut. Bunun gerekçesi de Belediye ve Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün il genelinde yaptığı alt yapı ve kaldırım çalışmaları ve çeşitli yoların trafiğe kapatılması ve güzergah değişikliğinden dolayı trafik yoğunluğu şehir merkezine yönelmesi. Biz elimizden geldiğince trafik yoğunluğunu yönlendirmeye çalışıyoruz. " dedi. 
 
"KISA SÜRE SONRA ÇÖZÜLÜR"
 
Malatya'da trafiğe kayıtlı 111 bin araç olduğunu söyleyen Taşdelen, " Bir de yabancı plakalı araçlarla birlikte tahmini olarak 120 bin araç Malatya trafiğinde seyir halinde. Böyle bir yoğunluğun olduğu Malatya'da trafikte bir yoğunluk göze çarpıyor. Belediye ile sürekli diyalog halindeyiz. Güzel çalışmaları var. Kısa bir süre sonra Malatya'da trafik rahatlayacak" dedi. 
 
"DENETLENMİYOR SANMAYIN"
 
MOBESE kameralarından kurallara uymayan sürücülere ceza kesildiğini sözlerine ekleyen Taşdelen, "MOBESE merkezinde bir trafik polisimizi görevlendirdik. Şehir merkezinde 70'e yakın kamera ile trafiği denetliyoruz. Trafik polisini olmadığı noktalarda vatandaşımız trafik denetlenmiyor diye düşünmesin. MOBESE kanalıyla yazdığımız trafik cezalarının görüntü ve fotoğrafları alınıyor ve ceza tutanaklarına ekleniyor. Malatya'da geçen hafta 53 araca kırmızı ışık ihlalinden, 36 araca işaret levhaları kuralını ihlalinden, 67 araca da park yasağı ihlalinden dolayı MOBESE kanalıyla ceza kesildi. Trafik polisimizin olmadığı yerlerde kamera sistemi ile de trafik cezası da kesiyoruz. Toplam 156 araca 14 bin 108 TL ceza uyguladık" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız