SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Denetleyen Yok ki!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:57:46
Denetleyen Yok ki!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki bazı cadde ve sokakları kapsayan parkmetre uygulaması 1 Mart 2012 tarihinde başlatılırken, ihaleyi kazanan firmanın, Fuzuli Caddesi'nin  'parkmetre alanı' sınırlarında kalmayan tarafından da ücret aldığı ortaya çıktı. 

Malatya Belediyesi tarafından o dönem basın kuruluşlarına gönderilen açıklamada, cadde ve sokaklardaki parkmetre uygulamasının sınırları ve yol üzerindeki yönleri detaylı bir şekilde duyurulmuştu. Açıklamaya göre Fuzuli Caddesi'nin, Şehit Fahri Koçyiğit Sokak'tan itibaren (eski ismiyle Ferhadiye Sokak) Kernek Kavşağı'na kadar olan bölümünün park metre sınırları içerisinde kaldığı belirtilmişti. Detayda ise caddenin kuzey güney istikametine göre sağ tarafının (Bağ-Kur'un eski binası tarafı) parkmetre sınırları içerisinde kaldığı anlaşılıyordu. Ancak ihaleyi kazanan firmanın, sokağın sol tarafından da hakkı olmamasına rağmen araçları park ettirip ücret aldığı tespit edildi. Bu haksız uygulamanın zaman zaman trafiği de olumsuz etkilediği gözlenirken, yetkililerden uygulamaya son verilmesi için gereğini yapmaları bekleniyor. 

19 Ocak 2012 günü yapılan ihalede, en yüksek teklif olan yıllık 810 bin 500 TL’yi veren firma ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız