SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Deneyimli Bir İsim.."

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Ali Güneş (fotoğrafta sağ başta), resmi sözleşmeyi imzaladı. 
 
Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni öncesi bir konuşma yapan Yeni Malatya Spor Kulübü 2. Başkanı Özcan Dündar, Cafer Aydın'dan boşalan teknik direktörlük görevine Ali Güneş'in getirildiğini söyledi. Dündar, Güneş'in takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirterek, "Bize verdiğiniz desteklerden dolayı taraftarlarımıza ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Cafer hocamızla yollarımızı ayırdık. Kendisi sevdiğimiz bir isimdi. Ancak olmadı. Kişiliği ve karakteriyle sevdiğimiz bir insandı. Ali Güneş ile anlaştık. Kendisi birçok takımda çalışmış ve başarılı sonuçlar elde etmiştir. İşini seven iyi bir hoca ve bölgemizi iyi biliyor. İkinci lig anlamında da deneyimli bir isim. İnşallah hocamızla birlikte istediğimiz sonuçları alarak, başarılı olacağız" ifadelerini kullandı. 
 
Yeni Malatya Spor'un teknik direktörü Ali Güneş ise, Yeni Malatya Spor'u hak ettiği yere taşımak için mücadele edeceklerini söyledi. Güneş, Malatya'nın iyi bir futbol kültürüne sahip olduğunu kaydederek, "Malatya yabancı olmayan bir kent. Futbol kültürüne alışkın, belirli bir kaliteyi ve başarıyı görmüş. Bu anlamda deneyimli bir kent. Malatya'nın özlemine katkı sağlamak için buradayız. Yıllardır çalışıyoruz ve belirli bir deneyimimiz var. 13 senedir çalışıyorum ve başarılı olduğumuz kulüp çoğunlukta. Adana Demirspor'un başındayken Yeni Malatya Spor ile karşılaştık. Takımda birçok futbolcuyu tanıyorum. Şehrin beklentisini biliyoruz. Herkesin düşünmesi değil, başarıyı dillendirmesi gerekiyor. İnanmadan başarıyı yakalamak kolay değil. Düzgün bir yönetimle birlikte futbolcular ve biz takımı hak ettiği yere getirme adına bir mücadeleye gireceğiz. Bu konuda şehrin özellikle de taraftarların destek vermesi gerekiyor. Malatya taraftarı da Türkiye'de ekol olmuş. Bu haftayla birlikte oynayacağımız futbol ve mücadelemizle bizi izleyenlere keyif verip, hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi. 
 
Yeni Malatya Spor'u ve futbolcuları iyi tanıdığını ifade eden Güneş, "Geçen 3 hafta puan anlamında dezavantaj gözükebilir ama daha her şeyin başındayız. Herkesin bir hedefi var. Bizim iyi bir kadromuz var. Malatya futbolunu iyi yere getirmek için mücadele edeceğiz. İnşallah herkes için hayırlı olur. Takımı geçen yıl gördük. Yeni Malatya Spor'un birkaç maçını izledim ve Play-off'ta karşılaştık. Takım iskelet kadrosunu korumuş. Hiçbir şey için geç değil. Başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 
 
Güneş, başarılı olacaklarına inandıklarını söyleyerek, şunları kaydetti; "Geçen seneden kalan oyuncuların kalitelerini biliyorum. Takıma büyük katkı sağlayacaklar. Yeni katılan ve benimde merak ettiğim birkaç futbolcu var. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde futbolcuları göreceğim. Şanlıurfaspor çok büyük paralar harcadı. Şanlıurfaspor maçıyla ilgili futbolcularla konuştum, "Kazanabileceğimiz bir karşılaşmaydı" dediler. Mevcut kadromuz çok iyi ve biz kendi işimize bakacağız. Grupta güçlü takımlar var ve herkes maç kaybedebilir. Temennimiz Malatya futbolunu olması yere getirmek. Malatya taraftarı ve camiasının beklentisi doğal. Üst ligleri ve Avrupa'yı gördüler. Taraftarın sabrı ve heyecanını doğal görüyorum. Bizde deneyimimiz ve tecrübemizle takımı layık olduğu yere taşıyacağız. Futbolcularla konuştum. Rahat olmalarını ve giydikleri formanın hakkını vermelerini istiyoruz. Başarılı olacağız." 
 
Hafta sonu oynanacak İskenderun Demirçelikspor maçıyla ilgili de bir değerlendirmede bulunan Güneş, "İskenderun Demirçelikspor'da da görev yaptım. Adana Demirspor'da iken de hazırlık maçı oynamıştık. Kadroda büyük değişime gittiler. İkinci ligde deneyimli futbolcuları var. Biz kazanmak için sahada olacağız. Her maçta kazanmak için sahada olacağız. Artık kazanmamızın zamanı geldi" şeklinde konuştu. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız