SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dengeler Alt Üst Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:36
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 3. Lig C Grubu’nda mücadele eden Esenlik Malatya Belediyespor, Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda Adana temsilcisi Beyza Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Atatürk Spor Salonu’nda Antrenör Kamil Özbey yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün sporcular katıldı.

Grup’ta Beyza Spor’un 1 puan gerisinde 3’ncü sırada bulunan Esenlik Malatya Belediyespor, evinde oynayacağı bu zorlu mücadeleyi kazanarak, 2’nci sıraya yükselmenin planları yapılıyor.

Beyza Spor maçı hazırlıkları ve grubun genel görünümüyle ilgili açıklamada bulunan Esenlik Malatya Belediyespor Voleybol Takım Antrenörü Kamil Özbey, Beyza Spor ile önemli bir müsabaka oynayacaklarını kaydederek, sahalarında oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, 2’nci sıraya yükselmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, 2012-2013 sezonunda grup dengelerinin değiştiğini ifade ederek, “Bu sezon grupta maddi olarak yüksek yatırım yapan takımlarla mücadele ediyoruz. Yeni Osmaniye’nin ligden çekilmesiyle birlikte grup dengeleri de alt üst oldu” dedi.

Hafta sonu Adana temsilcisi Beyza Spor ile karşılaşacaklarını anımsatan Özbey, Beyza Spor karşılaşmasının ilk 2 içinde yer alma adına önemli bir karşılaşma olduğuna dikkat çekti.

Özbey, Beyza Spor maçının her anlamda kendileri için büyük önem taşıdığına işaret ederek, taraftarları Pazar günü 15.00’da Atatürk Spor Salonu’na takımı desteklemeye beklediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız