SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dengeli Beslenme Anlatıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:09:47
Dengeli Beslenme Anlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde velileri eğiterek öğrencilerin başarılarını yükseltmeyi amaçlayan “Aktif veli başarılı öğrenci” projesi kapsamında, dengeli beslenme ve hijyen anlatıldı. 

Doğanşehir Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez tarafından gerçekleştirilen projenin ikinci eğitim semineri, Doğanşehir Karşıyaka Mahallesi'ndeki Ertuğrul Gazi İlkokulu'nda yapıldı. Projeye konuşmacı olarak; Doğanşehir Toplum Sağlığı Merkezi'nden Dr. Elif Elen Koca ve Ebe Derya Özcan katıldı. Seminere; Doğanşehir İlçe Milli Eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri ile veliler katıldı.

Öğrencilerin başarısını artırmak amacıyla velileri eğitme projesinin ikinci seminerinde; öğrencilerin okula giderken sabahları mutlaka kahvaltı yapmaları gerektiği, aksi tekdirde hesaba alınmayan basit sabah kahvaltısında zekanın olumsuz etkilendiği, dikkat bozukluğu yaşandığı, kahvaltı yapmanın dengeli beslenmenin, eğitim için hayati önem taşıdığı, düzenli ve dengeli beslenen çocukların daha sağlıklı bir geleceğe sahip olacakları dile getirildi.

Temizlik ve hijyen konusunda da dikkatli olunmasıyla ilgili sunumda, "Velilerin bu eğitimlere gelmeleri kendileri ve çocuklarının menfaatleri icabıdır" görüşlerine yer verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız