SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dengesizliği Kaldıracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:36:14
A- A+ PAYLAŞ

Yerel Seçim 2014 çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Sait Kabadayı Yeni Battalgazi sınırları içerisinde kalan alt mahalleleri dolaşarak Esnafın ve Vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yaptığı ziyarette konuşan Kabadayı; ‘’ Biz Yeni Battalgazi sınırları içerisindeki büyük sorumluluğun bilincindeyiz, özellikle Malatya’mızın yıllardır kanayan yarası olan Çevreyolu Altını, Çevreyolu Üstü ile aynı statüye kavuşturup halkımızın yaşam standartlarını yükseltmeye gayret edip bu dengesizliği ortadan kaldıracağız. Genel olarak bu bölgelerde yaşayan; Adıyamanlı, Elazığlı, Bingöllü, Muşlu ve daha birçok ilden göç edip Malatya’mızda yaşayan vatandaşlarımız var. Bize düşen görev ise bu vatandaşlarımızın ulaşım, istihdam, ikamet, kısacası yaşam standartlarını yükseltecek daha uygun, daha konforlu ve güvenilir bir ortam oluşturmaktır. Nasip olur da bu kutsal göreve seçilirsek; bu vatandaşlarımızın eğitim ve sosyokültürel faaliyetlerini yürütebilecek Sosyal Yaşam Merkezlerini kurup, bölge insanının kültür kaynaşmasına destek olacağız’’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız