SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dengir Bey Zorda!..'

A- A+ PAYLAŞ

CHP il başkanı Celal Berktaş, geçtiğimiz hafta Malatya'ya gelen AKP Genel Başkanı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın iddialarına tepki gösterdi.

Berktaş, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

"AKP Genel Başkan Yardımcısı, Dengir Mir Mehmet Fırat, yine Malatya’yı ziyaret etti. Bu sefer Kerimesinin ( kızı hanımefendinin ) başında bulunduğu bir firmanın düzenlediği bir açılış törenine katılmış, hayırlı olsun
Ancak Dengir bey, yine kendinden geçerek, Malatya’nın, Türkiye’nin sorunlarını bir kenara bırakarak, CHP’ne ve Genel Başkanımıza saldırmaya devam ediyor.

Malatyalılar çok iyi hatırlar kısa bir süre önce, hakkındaki çeşitli iddialar nedeniyle Sayın Fırat, Grup Başkan Vekilimizle birlikte TV ekranlarında karşı karşıya gelmiştir.

Kendisi hakkında ileri sürülen iddiaların doğruluğu; MAHKEME KARARLARI,
Başbakanlık yazıları, iddianameler ve hepsi onaylı, kanıtlara dayalı BELGELERLE tüm ülkenin bilgisine sunulmuştu.Kendisi ise savunma yapacağım derken, konu ile ilgisi olmayan belgelerle daha beter duruma düşmüş, mahçup bir tavırla salondan ayrılmıştı.

Sonra Yine suçluluk telaşı içinde sık sık basın karşısına geçip –tabir yerinde ise- HAVADAN SUDAN konuşmuştu. Sayın Fırat konuştukça batmakta, savunma yaparken, hakkındaki iddiaları doğrulayan başka belgeler ortalığa saçılmaktadır.
Şimdi kendi partisi de hakkındaki iddiaları ciddiye alıyor. Yani Dengir Bey zorda.

Sadece dokunulmazlık zırhının arkasına sığınmış durumda. Mikrofonu gördüğü yerde, uykudan yeni uyanmış gibi
"Deniz Baykal’ın Mal varlığı” diyor.

“Cumhuriyet ve Atatürk Devrimleri travma yarattı” diyor.
“İftira atıyorlar” diyor (İlgisiz belgeler gösteriyor).
CHP FOBİSİNİ bir türlü üzerinden atamıyor.

Bir TV programında kendisi bir iftira atıyor, anında belgelerle yalanı ortaya çıkıyor, kendisi de kabul ediyor. Ardından başka bir iftira atıyor, yine belgelerle çürütülünce onu da kabul etmek zorunda kalıyor.

Dengir Bey Malatya’ya geliyor. Malatya’nın sorunlarını ağzına bile almıyor.

Fabrikaların peşkeş çekildiğini, Kayısı üreticisinin perişanlığını, Pancar, tütün buğday çiftçisinin artık dayanılmaz hale gelen sorunlarını ağzına dahi almıyor. İşsizlikten bahsetmiyor. Malatya’nın bu iktidar döneminde fakirleştiğini söylemiyor.
DENİZ FENERİNDEN bahsetmiyor.
YOLSUZLUKLARIN SÖZÜNÜ ETMİYOR.
Varsa CHP, yoksa Deniz BAYKAL.
Dengir Bey –kendi tabiri ile- travma geçiriyor, çünkü GEÇMİŞİ onu rahat bırakmıyor.
Şecaat arzederken yanlış üstüne yanlış yapıyor.
Mademki kendisine güveni var, mademki hakkındaki iddialar gerçek değil, kolayı var. İstifa etsin yargılansın.
Ama esas çözüm yolu bu da değil. Gelin şu dokunulmazlıkları kaldırın.
Kim yollu kim yolsuz belli olsun.Yoksa inandırıcılığınızı kaybedersiniz.
Durmadan ortaya çıkıp meydan okursanız , “YENİLEN PEHLİVAN” durumuna düşersiniz!."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız