SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dening Cerro Porteno'nun Gündeminde

0
Güncellendi - 2018-06-24 01:30:03
Dening Cerro Porteno'nun Gündeminde
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Fernando Emanuel Dening'e Paraguay ekibi Cerro Porteno'nun talip olduğu bildirildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un 1 Temmuz 2017'de kadrosuna kattığı 30 yaşındaki Fernando Emanuel Dening'in adı Cerro Porteno ile anılıyor. Sarı kırmızılı takımla 30 Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Dening, geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı formayla 22 karşılaşmada 661 dakika görev alırken, 2 gol kaydedip, 4'te asist yaptı.

  Club Atlético Newell's Old Boys ve Club Atlético San Martín (SJ) takımlarının formalarını da giyen Arjantinli futbolcuya, Paraguay ekini Cerro Porteno'nun talip olduğu kaydedildi. Paraguay ekibinin, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi ile bir araya gelip, birkaç gün içerisinde bu transferi noktalamak istediği kaydedildi.

  Profesyonel Lig Apertura'da mücadele eden Cerro Porteno, geçen sezonu 42 puanla ikinci sırada tamamladı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mustafa (5 yıl önce)
    bu çocuğu satmak çok mantıksız kadroya giremeyenler varken takıma oyuna girdiğinde sürati hırsı ve beccerisiyle bişeyler veren dening en son gönderilecek kişi bence fornelle kötü kalecimi ertaçtan çok çok iyi ne oldu fenerbahçeye gidiyodu ne oldu bize dia barazit diallo katkı sağlasa yeminle tranferde boitaba rakip son vuruşu güzel topçu olsa azubuike sadık kalsın adem aytaç gidebilir kadromuz kötü değil bozmadan üstüne koyabilsek adem malatyaspora olmaz bundan sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hızlı ve teknik bir oyuncu.Taraftarında tuttuğu bir futbolcumuz.geçen sezon heba ettik.
    0
    0
    Yanıtla