SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deniz Gezmiş Yaşasaydı..

A- A+ PAYLAŞ

DENİZ GEZMİŞ YAŞASAYDI BUGÜN KÜRECİK’TE OLURDU!

Ahmet YILDIZ-Odatv

Amerikalılara göre, Türkiye’nin değil İncirlik Üssü’ne izin vermesi, Türkiye’nin ikinci kez NATO’ya girmesi kadar büyük önemdeymiş Malatya-Kürecik’e kurulacak “Füze Kalkanı”!
 
Oysa bizim için hiç önemi yok, hokus pokusla AKP şerbetiyle uyuşmuş kitleler atari oynanıyor sanıyor; yurttaşların gözünden, bilincinden kaçırıldı.
 
Oysa değil ülkemizi, bölge ve dünya barışını tehlikeye atacak önemde bir karar bu.
*
Kimisi, İsrail’i koruyacak diyor. Kimisi İsrail’de bundan onlarca var, Hazar havzasını dinlemek/gözlemek için kuruluyor diyor,
kimisi asıl Erhaç ve Diyarbakır’dan havalanacak uçaklarımızı izlemek için diyor.
 
Kimisi Suriye “işi” bitince, BDP’li belediyeler zaten istim üzerinde bekliyor, Güneydoğu’da çıka(rıla)cak isyan bahanesiyle gelecek 50 bin Amerikan askerini korumak için kuruluyor diyor.
 
Her ne olursa olsun, bu “kalkan”ı kullanmak için yabancı askerler gelip yerleşecek topraklarımıza. Bu Anayasamıza göre TBMM’de görüşülmesi gereken bir karar.
 
TBMM’den de kaçırılıyor!
*
Devrimciyim diyen herkes Kürecik halkının yanında olmalıydı. Tüm Türkiye oraya akmalıydı. Tüm ülkenin ve insanlığın sorunu, yalnızca Kürecik halkının omuzlarında kaldı.
 
“Barış!” lafını ağızlarından düşürmeyen BDP’liler! PKK’li birisi öldürülünce, hemen oraya “Barış” adına koşan çok demokrat “Demokratik Kitle Örgütleri!”miz.
 
Deniz Gezmiş yaşasaydı çoktan Kürecik’e kamp kurmaz mıydı?

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız