SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Denizli- AYMS Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2016-03-17 18:00:07
Denizli- AYMS Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de 26. haftada görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre, 20 Ocak Pazar günü Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Denizlispor-Alima Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Edirne Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi (Süper Lig) Özgür Yankaya yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), PTT 1. Ligin 26. haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı. Buna göre, 20 Ocak Pazar günü Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Denizlispor-Alima Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Edirne Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi (Süper Lig) Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Alpaslan Dedeş ile Balıkesir Bölgesi'nden Üst Klasman Yardımcı Hakemi Ahmet Ayaz yapacak.

PTT 1. Lig'de 26. haftanın programı ve görev yapacak hakemler şöyle:

18 Mart Cuma

19.00 Kardemir Karabükspor-Samsunspor: Suat Arslanboğa

19 Mart Cumartesi

13.30 Giresunspor-Kayseri Erciyesspor: Yaşar Kemal Uğurlu

13.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-1461 Trabzon: Mustafa İlker Coşkun

16.00 Vartaş Elazığspor-Karşıyaka: Volkan Bayarslan

18.30 Balıkesirspor-Şanlıurfaspor: Barış Şimşek

20 Mart Pazar

13.30 Göztepe-Altınordu: Emre Altun

13.30 Denizlispor-Alima Yeni Malatyaspor: Özgür Yankaya

16.00 Adanaspor-Adana Demirspor: Alper Ulusoy

18.30 Multigroup Alanyaspor-Boluspor: Çağatay Şahan.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız