SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Denizli Maçı Bizim İçin 6 Puanlık Maç"

0
Güncellendi - 2016-03-20 16:41:14
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un başarılı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Denizlispor ile 6 puan değerinde bir karşılaşma oynayacaklarını ifade etti.

Çiftpınar, Giresunspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, Denizlispor deplasmanından da puan ya da puanlarla dönerek, ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Denizlispor deplasmanından alacakları puanların alt sıralardan uzaklaşma adına önemli olduğuna dikkat çeken başarılı oyuncu, "Ligde kolay maç yok. Her maç birbirinden daha zorlu geçiyor. Çünkü haftalar ilerledikçe her takım hedefleri doğrultusunda puan ya da puanlar alabilmek adına varını yoğunu sahaya koyuyor. Denizlispor ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmada, bu maçlardan birisi" dedi.

Çiftpınar, ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Denizlispor ile aralarında 10 puanlık farkın bulunduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Denizlispor ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veriyor. Biz, Giresunspor karşısında aldığımız galibiyetle puanımızı 31 yaptık ve aradaki puan farkını 10'a çıkardık. Bu maç alt sıralarla aramızdaki puan farkını daha da açmak adına büyük önem taşıyor. Zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek, çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz."

Denizlispor ile yenilmemeleri gereken bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren Çiftpınar, "Zorlu deplasmandan galibiyetle ayrıldığımız zaman rahatlayacağımız bir ortam oluşacaktır. O nedenle Denizlispor ile kesinlikle yenilmememiz gereken bir karşılaşma oynayacağız. İnşallah iyi bir futbolla, zorlu deplasmandan istediğimiz sonucu alacağız" diye konuştu.

Başarılı defans oyuncusu, kendisinin de takımın başarısı için elinden geleni yaptığını ifade etti.

Alima Yeni Malatyaspor için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını kaydeden Çiftpınar, takıma daha fazla katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa (8 yıl önce)
    Bir puan al gel
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (8 yıl önce)
    sadık kardeşim inşaallah 1 ligde bir takıma ve milli takıma gidersin
    0
    0
    Yanıtla