SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Denizli- Yeni Malatya Maçı Hakemi

0
Güncellendi - 2016-09-08 17:45:14
Denizli- Yeni Malatya Maçı Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) TFF 1. Lig’de üçüncü haftada görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre 10 Eylül Cumartesi günü 18.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Denizlispor ile Yeni Malatyaspor arasındaki karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek.

Yeni Malatyaspor, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmayı Ankara Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp’in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden A Klasman Yardımcı Hakemi Oktay Önge ile İzmir Bölgesi’nden A Klasman Yardımcı Hakemi Sezgin Çınar yapacak.

TFF 1. Lig’de üçüncü haftanın hakemleri şöyle:

10 Eylül Cumartesi

17.00 Boluspor-Mersin İdmanyurdu: Oktay Taş

17.00 Elazığspor-Ümraniyespor: Özkan Çeliker

18.00 Denizlispor-Yeni Malatyaspor: Özgüç Türkalp

18.00 Manisaspor-Eskişehirspor: Yaşar Kemal Uğurlu

20.00 Şanlıurfaspor-Giresunspor: Onur Karabaş

20.00 Samsunspor-Sivasspor: Ümit Öztürk

11 Eylül Pazar

18.00 Büyükşehir Gaziantepspor-Adana Demirspor: Arda Kardeşler

20.00 Balıkesirspor-Göztepe: Serkan Tokat

20.00 Altınordu-Bandırmaspor: Emre Malok

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet gündüz (7 yıl önce)
    Bu adam tam bir tetikçi.Süper ligden düşürdüler bunu allah yardımcımız olsun inşallah haklı çıkmam
    0
    0
    Yanıtla