SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Denizli'de Hedef Kesinlikle 3 Puan"

0
Güncellendi - 2016-09-08 03:29:26
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, “Biz her maça aynı düşünceyle, aynı mantaliteyle çıkıyoruz. Kesinlikle hedefimiz Denizlispor deplasmanından da 3 puanla dönmek” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, takım olarak milli takımın maçları nedeniyle lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirdiklerini ifade etti.

Ravcı, lige iyi başladıklarını belirterek, “Takım olarak iyi bir ivme yakaladık. Bu çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Ligin başında takımlar tam anlamıyla hazır olmuyor. Ligin başında yüzde 50-60 performansı olan takımlar, 4-5 hatta 6’ncı haftadan sonra bu yüzdeyi biraz daha yukarılara çekiyorlar” diye konuştu.

“HER MAÇA AYNI DÜŞÜNCEYLE ÇIKIYORUZ”

Ravcı, takımın iyi bir çalışma ortamının olduğuna dikkat çekerek, takım olarak iyi hazırlandıklarını, tek eksiklerinin hafta içerisindeki antrenman sakatlanan kaleci Vedat Kapurtu olduğunu belirtti.

Denizlispor karşılaşmasına Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor karşılaşmalarına hazırlandıkları ciddiyetle hazırlandıklarını ifade eden Ravcı, Denizlispor deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini kaydetti.

Ravcı, takımlarının isimlerinin kendileri için önem taşımadığını, sadece kendiişlerine baktıklarını belirterek, şunları söyledi: “Bizim sahada çıkıp ne yapacağımız önemli. Antrenman olarak çalışmalarımızı, futbolcu olarak içimizdeki mücadele ruhunu sahaya yansıttığımız sürece rakip bizim için fak etmiyor. İçeri ya da dışarı maçı olması da bizim için fark etmiyor. Biz her maça aynı düşünceyle, aynı mantaliteyle çıkıyoruz. Kesinlikle hedefimiz Denizlispor deplasmanından da 3 puanla dönmek.”

“İYİ BİR İVME YAKALADIK”

Oyuncuların ligin ilk iki haftasında ortaya koydukları mücadele, istek ve hırslarının kendilerini memnun ettiğini dile getiren Ravcı, aynı mücadele, hırs ve isteğin Denizlispor maçına da yansıması halinde deplasmandan iyi bir sonuçla döneceklerine inandıklarını belirtti.

Ravcı, takımın iyi bir ivme yakaladığını ifade ederek, “ Ligde sadece iki hafta geçirdik. Diğer takımlar bizim için şuanda kapalı bir kutu. Hiçbir maçta oynanmadan kazanılmıyor. Ama biz iyi durumdayız. Moral, motivasyon açısından da oldukça iyiyiz. Bunu sahaya yansıttığımız sürece bütün rakiplerimize karşı başarılı olacağımızı düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yenimalatyasporeylül2016

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız