SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Denizlispor da Çalışıyor, BYMS Tatilde!

0
Güncellendi - 2020-05-03 02:34:22
Denizlispor da Çalışıyor, BYMS Tatilde!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden Göztepe ve Kasımpaşa'dan sonra Yukatel Denizlispor'da da futbolcular, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tesislerde, gruplar halinde hazırlıklarına devam etti.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'dan açıklamaya göre, futbolcular, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Uygun'un belirlediği program dahilinde gruplar halinde çalıştı.

Tesislerde 28 Nisan Salı gününden bu yana gruplar halinde antrenman yapan yeşil-siyahlı oyuncuların, sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla Denizli Valiliğinin verdiği izin doğrultusunda, çalışmalara Pazar günü de devam edeceği bildirildi.

BYMS 15 MAYIS'TA TOPLANACAK..

Süper Ligde bazı takımlar, akıbeti hakkında henüz karar verilmeyen sezonun tamamlanması olasılığına karşı çalışmalara başlamışken, düşmeme mücadelesi verecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da ise çalışmalara 15 Mayıs'ta başlanacağı açıklanmıştı. Bu tarih, "Birçok takım antrenmanlara başlarken Yeni Malatyaspor niye hala tatilde?" diyen taraftarların tepkisine yolaçmıştı.

Denizli, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • zafer yılmaz (3 yıl önce)
    Ne kadar çok malatyasporlu ve malatya düşmanı izlandalı varmış ya.ALLAH için bitane olumlu düşünen yok mu...??? İnsan kendi memleketine böyle yapmaz..İyi veya kötü bu zorlukların üstesinden geleceğiz inş.Hiç kimse böyle olmasını istemiyor.Birlik ve beraber olacak dönemdeyiz ,karamsarlığa gerek yok ...MALATYA zor dönemleri atlatacak inş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İçin (3 yıl önce)
    MEHMET FENDOĞLUN dan başka düşünen yok MALATYASPORUMUZU. Belediye yardım yapmalı (şirketler ile) her yıl olduğu gibi hatta bu zamanlarda 2 kat yapmalı. YAZIKLAR OLSUN valla şu takımı bu hale getirenlere. fUTBOLCULAR yürekleri ile oynarlarsa ligde kalırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Vallahamı.şaka yapiyor olmalisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Ne gerek var ne icin kendinizi yorasiniz bir hedefmi kaldi ha öyle ha böyle düşecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (3 yıl önce)
    Yönetim adam satıp para alsın sonra açıklamasın o paralar nereye gitti diye, hiçbişey umurlarında değil ki yönetimin düşmüş maç alamamış. Umurlarında olsa sezon sonu satar elindeki adamları... Peeh
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (3 yıl önce)
    Ne çalışıyorlar ben izledim 2 kişi çıkmış koşuyor adıda antrenman Bülent uygun şov peşinde
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (3 yıl önce)
    İşler zor;Malatya sahipsiz!
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    işi bilen yönetim.. işi bilen sportif drektör. ve açıkcası hoca. bu kişiler malatyaspora ne kadar duyarlılar veya ne kadar işlerinin ehliler düşünmek lazım. adil gevrek ve yönetimin futbol biligisi zaten belli. ali ravcı ne iş yapar. görevi ne veya yönetimde sözü para etmiyorsa istifanı bas kardeşim.ne işe yararsın sen ali ravcı
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami y. (3 yıl önce)
    Takım ligde kalsın Köklü çözüm gerekli. Baştan aşağı hikmet karama , yönetim ve sakatlığı müzbin lerin hepsine elinize sağlık deyip uğurlamak gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Ya anlaramadık galiba, bizim yönetim bu seneyi tamamen bıraktı.Kendiler de bu senenin bittiğini (Kümeye düştüğünü) . Önümüzdeki sezonun 1. Ligde mücadele edeceklerini bakalım yine şans yanlarında olup da tekrar süperliğe dönecekmiyiz .
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Malesef ne bu başkan ne bu yönetim ne bu haca ne bu oyuncular nede uzaktan ahkam kesen Malatyalîlarla biz bu sene ligde kalamayız zaten TFF hedefi Malatyayı düşürmek hala malatya düşmanı ulusoyun Cellat hakemleri göndermesinden belli oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan (3 yıl önce)
    para yok ki oyunculara versinler de takima katilsinlar. cogu oyuncu gelmez sozlesmesini tek tarafli fesh edip bana gule gule derler diyim size. millet can derdinde malatya dusmus pek umurlarinda olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (3 yıl önce)
    Adamlar halen parasını alamadıki neden gelsinler ki yönetim borçlu arabaları satışa çıkarmış. Para yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Editör Bu takım lig'den ilk yarının son günlerinde küme düştü o günden bu güne kadar komada yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor artık bundan sonra dünyanın en iyi doktorunu'da bulsanız Kanserin dördün'cü evresini yaşayan bir hastaya faydası olmaz hastanın yakınlarını her gün olmayacak bir ümitle yaşatmaya çalışmayın siz burada hem bu takımın sevenlerine hemde bu takımın geleceğinden umudu kesilmiş oyuncularına kötülük ediyorsunuz.. Çekin fişini bitirin takımda taraftarda huzura ersin. saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Yönetim ve takım ligden düşmeyi çoktan kabul etmişler zaten. Yazık olan taraftara oldu. Bu arada takımın en iyi futbolcularını satıp bonservisi bedava oyuncuları alan bir takımın çok borcu olduğu iddia ediliyor, sıfır gider ve onca gelir rağmen ( sponsor, reklam, hasılat, yayın gelirleri vs) bu borç nasıl oluştu, yönetim çıkıp her şeyi açıklamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Akılsız bu yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    Her zamanki gibi. Transfer olur lig bitince oyuncu sahaya çıkar. yazıklar olsun. Hikmet karaman en az 5 hafta lazım diyordu ortalıkta dolaşıp duruyordu bir tek işi hariç her şeyde vardı.Haddebe ,Murat, Eren tesislerde çalışıyorlardı hoca da gelseydi. şimdi lig başlayacak hazır değildik geç başladık bahanelerini sıralayacak İzmir İstanbul gibi en sıkıntılı yerde takımlar çalışıyor güzelim mis gibi Şehrimizde ortam oluşmadı yok yabancılar gelmez gibi bahanelerle heperteleme yapmama derdinde yav hele bi sen gel buradakilerle başla gelmeyen gelmesin.
    0
    0
    Yanıtla