SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Denizli'den Puanla Dönüyor: 1-1

0
Güncellendi - 2016-09-12 01:03:21
YMS, Denizli'den Puanla Dönüyor: 1-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Denizli deplasmanında öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı, 1-1'lik sonuç ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Yeni Malatyaspor'un golünü 56. dakikada Sunday Mba kaydetti.

STAD: Denizli Atatürk

HAKEMLER: Özgüç Türkalp (Ankara), Sezgin Çınar (İzmir), Oktay Önge (İstanbul), 4. Hakem Murat Özcan (İstanbul)

DENİZLİSPOR:1. Necati Yılmaz, 5. Ömer Alp Kulga, 7. Ziya Alkurt (Dk.66 91. İsmail Haktan Odabaşı), 10. Andre Francısco Morıtz (Dk. 80 17. Andaç Güleryüz), 11. Leandro Deyrınıo Kappel, 12. Slavko Perovıc, 22. Burak Altıparmak, 27. Alfred Sankoh, 29. Cenk Güvenç, 39. Kerem Can Akyüz, 52. Barış Örücü (Dk. 68 14. Veli Acar)

YEDEKLER: :45. Asil Kaan Güler, 3. Alperen Babacan, 6. İsmail Güven, 9. Yasin Ozan, 14. Veli Acar, 17. Andaç Güleryüz, 91. İsmail Haktan Odabaşı

TEKNİK SORUMLU: Selahattin Dervent

YENİ MALATYASPOR: 18. Hakan Canbazoğlu, 2. Caner Arıcı, 3. Sedat Ağçay, 4. Mehmet Sak (Dk.46 14. Okechukwu Godson Azubuıke), 5. Yiğitcan Erdoğan, 6. Ahmet Burak Solakel (Dk.84 20. Murat Akça), 7. Mıchael Pereıra (Dk. 66 29. Amamchı Augustıne Iwujı-Amutu) , 11. Eren Tozlu, 16. Sadık Çiftpınar, 9. Sinan Özkan, 19. Sunday Mba

YEDEKLER: 35. Abdulsamed Damlu, 17. Boubacar Dıalıba Dıabang, 10. İrfan Başaran, 20. Murat Akça, 29. Amamchı Augustıne Iwujı, 61. Rahman Buğra Çağıran, 14. Okechukwu Godson Azubuıke

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GOL: Dk.56 Sunday Mba (Yeni Malatyaspor), Dk. 76 Ömer Alp Kulga (Denizlispor)

SARI KARTLAR: Dk. 12 Yiğitcan Erdoğan, Dk. 48 Ahmet Burak Solakel, Dk. 51 Sadık Çiftpınar, Dk. 87 Amamchı Augustine Iwuji- Amutu (Yeni Malatyaspor), Dk. 59 Kappel (Denizlispor) 

Dakika 5: Yeni Malatyaspor’un korner atışını Sedat kullandı, defanstan dönen topu sağdan Caner ortaladı Sinan’dan önce defans araya girdi ve tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 7: Denizlispor sağdan Peroviç ile atağa kalktı. Peroviç, topu Barış Örücü’ye kazandırdı. Barış’ın şutunda top auta çıktı.

Dakika 14: Denizlispor’un kazandığı faul atışını Ömer Alp kullandı. Alp’ın ceza sahasına gönderdiği topu, Yeni Malatyaspor defansından Yiğitcan araya girdi ve olası bir tehlikeyi önledi.

Dakika 20: Denizlispor ceza sahası önünde Sunday Mba ve Sedat iyi paslaştı. Son olarak Sunday Mba nünde kalan topu kaleye yolladı, defansa çarpan top kornere çıktı.

Dakika 29: Pereira, kaleci Necati’nin üzerinden topu aşırttı, üst direğe çarpan top auta çıktı.

Dakika 30: Andre ceza sahası içerisinde Leandro’ya oynadı. Lenadro müsait pozisyondayken, kaleci Hakan kaleyi terk ederek, mutlak bir golü önledi.

Dakika 42: Barış Örücü, ceza sahasının dışından kaleyi yokladı. Top az farkla auta çıktı.

Dakika 50: Yeni Malatyaspor’un hızlı gelişen atağında topla buluşan Sunday Mba, Denizlispor kalesine sert bir şut gönderdi ancak top az farkla auta çıktı.

Dakika 54: Andre’nin kullandığı frikik barajdan döndü. Andre ikinci kez topa müdahale etmek istedi ancak Yeni Malatyaspor defansı tehlikeyi savuşturdu.

Dakika: 56: Yeni Malatyaspor’da günün en iyilerinden Sunday Mba, Denizlispor cezaalanı önünde topla buluştu. İyi dönen Mba, sert bir şutla takımını  öne geçirdi: 0-1.

Dakika 58: Yeni Malatyaspor’un kazandığı serbest vuruşu Sedat kullandı. Denizli cezalanına güzel bir orta gönderen Sedat’ın topuna Pereira kafayı vurdu, direği sıyıran top auta çıktı.

Dakika 63: Denizlispor ceza alanı içerisine Yeni Malatyasporlu oyuncular iyi girdi. Pereira ile iyi paslaşan Sinan, kaleyi yokladı. Top, kaleci Necati’nin kucağında kaldı.

Dakika 76: Ev sahibi Denizlispor, Ömer Alp Kulga'nın golüyle beraberliği yakaladı: 1-1

Dakika 78: Caner’in sağdan ortasında Amutu kafayı vurdu, kaleci Necati topa müdahale etti, defans tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 81: Denizlispor’un kazandığı faul atışında İsmail, sağdan cezasahasına gönderdi, defans uzaklaştırdı. Dönen topu bir kez daha İsmail ortaladı, Sadık kafayla tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 85: Yeni Malatyaspor’un hızlı gelişen atağında Amutu cezasahası önünden sert bir şut çekti, defansa çarpan top kornere çıktı.

Dakika 90+1: Denizlispor tehlikeli geldi. Sağdan Kappel’in ceza sahasına ortaladığı topa önce Peroviç, daha sonra Andaç dokunamadı ve Ege temsilcisi mutlak bir golden oldu.

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

HABER: Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: İHA- AA (Denizli)

ymsdenizli1

ymsdenizli2

ymsdenizli3

ymsdenizli4

ymsdenizli5

ymsdenizli6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Şafak Tamer Mor (7 yıl önce)
    Allah nazardan saklasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Haydi malatyam bastırrr
    0
    0
    Yanıtla