SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonluk Kupaları Saksı Oldu!

0
Güncellendi - 2018-08-26 06:02:10
Şampiyonluk Kupaları Saksı Oldu!
A- A+ PAYLAŞ

Denizlispor’un Süper Lig'e ilk çıktığı 1983 yılında aldığı kupa ile birlikte çöpe atılan 10'a yakın kupanın bir vatandaş tarafından alınarak evinde saksı olarak kullanıp içerisinde fesleğen yetiştirdiği ortaya çıktı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’un önceki dönemlerde kazandığı ve kayıp olan 10’a yakın kupasının akıbeti belli oldu. Denizlispor’un tarihinin çöpe atıldığını tesadüf eseri ortaya çıkaran ise Denizli 1. Amatör Ligi ekiplerinden Akkonakspor'un yönetim kurulu üyesi Hakan Karaca oldu. Bayram ziyareti için akrabası olan Hüseyin Yılmaz'ın evine gitti. Ziyarette yayla evinin duvarında çeşitli kupalar olduğunu gören Karaca, içerisinde fesleğen olan kupaları incelediğinde büyük bir şok yaşadı. Karaca kupaların 10’a yakınının Denizlispor’a ait olduğunu gördü. Yılmaz’ın kupaları yaklaşık 2 hafta önce Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işletme çalışanının attığı çöpten aldığı öğrenildi.

Bulunan kupaların Denizlispor’un, ‘1982-83 Türkiye 2. Lig B Grubu Birincisi' ve ‘Türkiye Profesyonel 2. Ligi Yükselme Grubu İkincisi’ olduğu dönemlere ait olduğu öğrenildi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından Denizlispor Kulüp Yönetimi’nden akşam saatlerinde yazılı bir açıklama yapılarak şu ifadelere yer verildi:

“Yönetim kurulumuz tarihimizin en önemli parçaları olan, başarılarımızın göstergesi olarak sayılan kupalarımızdan bazılarının tesislerimizde yer almadığı duyumuna ulaşılmıştır. Yönetim kurulumuz ilgili kupaların bugün gün yüzüne çıkmasının ardından bu kupaların tesislerimizde tekrardan sergilenebilmesi amacıyla harekete geçmiştir. Kayıp kupalarımızın ne amaçla ve hangi zihniyet ile kulübümüzden çıkarıldığı araştırılacak, olayı gerçekleştirenlerin Denizlispor ile bir bağının olması durumunda Disiplin Kurulumuza sevk edileceğini bilmenizi isteriz.”

Denizli, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız