SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Deplasman Masrafı' Açmazı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, hafta sonu oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını kondisyon ve top çalışmalarıyla sürdürdü. Teknik direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmanda, hafif sakatlığı bulunan ve 4. sarı karttan dolayı İstanbulspor maçında forma giyemeyecek olan Serdar Samatyalı takımdan ayrı düz koşu yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Hakan Söyler ve Caner ise takımla birlikte çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Fahrettin Ömeroviç, pazar günü İstanbul'da karşılaşacakları İstanbulspor maçını ciddiye aldıklarını belirterek, "İstanbulspor, puan cetvelinin sonlarında küme düşmeme mücadelesi veren bir takım. Bu nedenle maça yüklenmeleri bekleniyor. İstanbul'daki Malatyalıların desteğiyle puan ve puanlarla dönüp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Takımın kaptanı Atilla Birlik ise, geçen hafta Diyarbakırspor karşısında galip gelerek moral ve puansal anlamda biraz rahatladıklarını ifade ederek, "Diyarbakırspor maçının anlamlı olması için bu hafta da İstanbulspor deplasmanından puan ve puanlar almalıyız. Diyarbakırspor maçıyla birlikte seri yakalamak istiyoruz dedik. Bunu Diyarbakırspor maçıyla başlattık. İnşallah devamını getiririz" şeklinde konuştu.

DEPLASMAN MASRAFI AÇMAZI..
Öte yandan İstanbulspor deplasman masraflarını kulübün eski başkanı Haşim Karadağ'ın üstlenmesine ilişkin teklifin eski yöneticilerden Ergün Besli tarafından kulüp başkanı İlhan Kavuk'a iletildiği, yönetimin buna ilk etapta olumlu baktığı, ancak bazı tepkiler nedeniyle bu konuda kesin bir açıklama yapamadığı haber alındı.

Karadağ'ın 1.5 yıllık Malatyaspor başkanlığı döneminde yaşananlar, kulübün ve takımın düşürüldüğü durum nedeniyle, "onarım" yönetimi olarak işbaşına getirilen Kavuk başkanlığındaki yönetimin, bir deplasman masrafı karşılığı Karadağ'ın sempati yaratma çabalarına izin vermesi bazı tepkilere yolaçıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız