SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deplasman Masrafı Pazarlığı!..

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'da Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Malatyaspor, Karşıyaka maçının masrafları için sponsor arıyor. Bu amaçla, Malatyaspor kulübünden bir grup yönetici ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret ettiler.

Malatyaspor Kulübü Başkan Vekili Nadir Alataş, Muhasip Selahattin Dağıstanlı ve Basın Sözcüsü Serkan Birer, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti. Malatyasporlu yöneticiler, Ticaret ve Sanayi Odası'nın Orduspor deplasman masrafını karşılamaya söz verdiğini belirterek, Karşıyaka maçının deplasman masraflarını da kooperatif olarak karşılamalarını talep etti.

Kulüp Başkan Vekili Nadir Alataş, Karşıyaka maçı masraflarının esnaf kuruluşlarınca karşılanması talebini Evren'e iletti. Alataş, "Başkanımızı ziyaret sebebimizin başında gelen Malatyaspor'un Karşıyaka deplasmanı. Başkanımız himmet ederse Karşıyaka deplasmanını üstlenmelerini rica ediyoruz. İnşallah başkanımız bizi kırmaz. Ziyaretimizin asıl sebebi bu."dedi.

Sarı-kırmızılı yöneticilerden Selahattin Dağıstanlı da, takımın Süper Lig'e doğru emin adımlarla gittiğini ve 6 maçın kaldığını belirterek "Manevi desteğin yanı sıra maddi desteğe de ihtiyacımız var. Çünkü, takım kazandıkça prim veriyoruz. Bu da külfet getiriyor. Bu nedenle herkes taşın altına elini koymalıdır. Ticaret ve Sanayi Odası Ordu deplasmanını karşılayacak. Karşıyaka maçını da siz himmet ederseniz. Bunun etkisiyle kazanırız.." dedi.

ESNAFIN DURUMU İYİ DEĞİL
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren de, Malatyaspor'a yardım için başlatılan kampanya çerçevesinde esnafın kulübe toplam 50 bin YTL'ye yakın maddi destek verdiklerini hatırlatarak, "Malatyaspor'un her zaman yanındayız, ancak esnafın durumu malumunuz fazla iyi değil. Benim önerim, Karşıyaka deplasman masrafını 2- 3 kuruşla birlikte üstlenelim" dedi.

Evren'in bu sözleri üzerine, Malatyaspor'un yöneticileri, "Sizin yapacağınız katkı ne? Ona göre diğer alternatiflerle görüşelim.." diye üstelemelerine rağmen, net bir söz alamadılar.

Sabah Sanayi Sitesi'nde esnafı gezdiğini, Malatyaspor'un Uşakspor karşısında galip gelmesi nedeniyle esnafın yüzünün güldüğünü belirten Evren, "İmkan olsa da daha çok yardım yapabilsek, ancak durumumuz ortada. Bu sene işler durgun." diye konuştu.

Malatyaspor yöneticileri, esnaf başkanı Ali Evren'e Malatyaspor flaması hediye etti.

KARŞIYAKA HAZIRLIKLARI..
Öte yandan, Malatyaspor haftaya Pazartesi akşamı İzmir'de Karşıyaka ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Orduzu'daki sahada, Uşak maçında yeralan futbolcular ile İzmir'de tedavi olup dönen Cem Kargın, düz koşu yaparken, oynamayan futbolcular normal antrenman programı doğrultusunda çalıştılar.

Antrenmana, Uşak maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Serkan Bensol katılmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız