SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deplasman Puanıyla Başladık: 1-1

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2005-2006 futbol sezonunun ilk maçında, Sivasspor'la karşı karşıya geldi ve karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Sivas sahasının onarımı nedeniyle İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 76. dakikasında Mert'le öne geçen Malatyaspor'un galibiyeti 3 dakika sürdü..

NOTLAR..
Protokol tribünün bulunduğu bölümde evsahibi Sivassporlu taraftarlar yer alırken, Malatyasporlu taraftar ise karşı tribüne yerleştirildi.

Karşılaşmayla ilgili stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, stada sokulan pankartlar okunarak içeri alındı.

Malatyasporlu taraftarlar, kendilerine dağıtılan bayraklarını sallayarak bulundukları tribünde güzel görüntüler oluştururken, Sivassporlu taraftarlar da Sivas’ın yöresel şarkılarıyla coştu.

Malatyaspor centilmenlik örneği sergileyerek, "Sivasspor’a Birirnci Süper Lig’de başarılar dileriz" pankartıyla sahaya çıktı.

Maç, Sivasspor'un sahasının onarımı nedeniyle bu takımın isteği üzerine İstanbul'da oynanıyor. Bu arada, Sivas'ta oynanan PAF takımlar maçı ise 1-1 berabere sonuçlandı.

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı

HAKEMLER: Orhan Erdemir, Orkun Aktaş, Erdem Bayık

SİVASSPOR: Petkoviç, Hakkı, Sergio, Murat, Hayrettin, Hakan Bayraktar (Dk. 63 Ertuğrul ), Yusuf, Musa, Cem (Dk. 80 Mehmet), Gökhan (Dk. 39 Mohamed), Anderson

YEDEKLER: Vedat, Mehmet, İlhan, Hakan Turan, Ertuğrul, Sezgin

MALATYASPOR: Fevzi, Hakan Aslantaş (Dk. 46 Hakan Söyler), Mert, Ömer, Eren, İbrahim Kargbo, Katatua , Toth Balazs (Dk. 57 Mehmet), Bilal (Dk. 89 Güngör), Okan, Mustafa

YEDEKLER: Bora, Ramazan, Taner, Mehmet Güngör, Aytaç, Hakan Söyler.

SARI KARTLAR: Dk. 45 Eren, Dk. 77 Mert, Dk. 84 Hakan Söyler, Dk. 86 Fevzi (Malatyaspor), Dk. 59 Mohamed, Dk. 78 Musa, Dk. 90 Ertuğrul (Sivasspor)

8. dakikada Sergio'nun ceza alanında dönerek vuruşunda, top üstten auta gitti.

10. dakikada Musa'nın köşe atışında Sergio'nun kafa vuruşunda, top Fevzi'de kaldı.

19. dakikada Bilal'ın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, kaleci Petkoviç topu kornere gönderdi.

31. dakikada Musa'nın ceza alanı dışından sert vuruşunda, savunmaya çarpan top kornere gitti.

43. dakikada Mohamed'in yaklaşık 30 metreden sert vuruşunda, kaleci Fevzi topu son anda kornere tokatladı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

51. dakikada Musa'nın ceza sahasının dışından şutunda, top üstten auta gitti.

55. dakikada Malatyaspor'da Okan'ın kafa pasıyla ceza alanı içinde bir anda kaleci ile karşı karşı kalan De Toledo'un sert vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'ten döndü.

58. dakikada Malatyaspor, peşpeşe kullandığı 3 korner atışından sonuç alamadı.

76. dakikada Malatyaspor serbest atışı Okan'la kullandı, kaleci kornere çeldi. Bilal'ın sağdan kullandığı korner atışında iyi yükselen Ömer'in kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Altı pasta topa sahip olan Mert, çaprazdan sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1

Dk. 79'da Sivasspor atağında, Muhammed'in kullandığı atıştan gelen topu Hakkı kafayla Malatyaspor ağlarına gönderdi:1-1

Karşılaşma bu skorla son buldu ve Malatyaspor, ilk lig maçından 1 puanla ayrıldı.

FOTOĞRAF: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız