SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deplasmanda 6 Gol Attılar

0
Güncellendi - 2017-02-14 18:13:49
Deplasmanda 6 Gol Attılar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, deplasmanda Kayseri ekibi Anadolu Yıldızları Spor’u 6-0 yendi.

Mimar Sinan Serkent Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Erkan Kırçıl, Kübra Kizilin, Büşra Andaç hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Şeyma Yıldırım, Nilay Feyza Bağca, Burcu Çakır, Gülşen Özdil, Ayşegül Sarıkaya, Selinay Çaybaşı, Melisa Akdeniz, Berfin Fırat, Seda Erdem, Buse Uçan ve İkranur Sarıgül on bisiyle mücadele ettiği karşılaşmayı 6-0 kazandı.

Mavi kırmızılıların gollerini 19 ve 78’inci dakikalarda Berfin Fırat, 27’nci dakikada Melisa Akdeniz, 66 ve 75’inci dakikada Gözde Uçar ile 90’ncı dakikada Beyza Nur Polat kendi kalesine attı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ilk yarısında oynadığı 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Mavi kırmızılılar, 12 karşılaşmada 14 puan toplarken, ilk yarıyı sekizinci sırada tamamladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız