SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deplasmanda Fark Attılar

0
Güncellendi - 2017-09-17 20:53:20
Deplasmanda Fark Attılar
A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, deplasmanlı futbol liginin ikinci devre ilk maçında deplasmanda Erzincan Sümer Spor’u 4-1 yendi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Deplasmanlı Futbol Ligi’nde ikinci haftanın birinci hafta karşılaşmaları oynandı. İkinci devrenin ilk maçında deplasmanda Erzincan Sümer Spor’a konuk olan Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, sahadan 4-1’lik skorla galip ayrılarak, ikinci devreye güzel bir başlangıç yaptı.

Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü’ne galibiyeti getiren gollerin 3’ü Okan’dan, 1’i Erhan’dan geldi.

Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Kazım Aydoğan, iyi bir mücadeleyle haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Aydoğan, iyi bir takımlarının olduğunu belirterek, “Erzincan’da güzel bir futbolla iyi bir galibiyet aldık. Çocuklarımız neşe içerisinde Malatya’ya döndüler. Kalan maçlarda da istediğimiz sonuçları alıp, yolumuza güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

Erzincan Sümer Spor’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Aydoğan, “Güzel, dostça ve centilmence bir karşılaşma oldu. Erzincan Sümer Spor’a, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kulüp başkanı Yunus Kabil’e bizimle ilgilendikleri için ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa bayraktar (6 yıl önce)
    helal size
    0
    0
    Yanıtla