SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deplasmanda Puan Arayacaklar

0
Güncellendi - 2016-11-05 00:45:41
Deplasmanda Puan Arayacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor, ligin yedinci haftasında konuk olacağı Tunceli ekibi 62 Pertek Spor karşısında puan arayacak.

Ligde geride kalan 6 hafta sonunda 6 puan toplayan İnönü Üniversitesispor, son olarak ligin altıncı haftasında sahasında Şanlıurfa ekibi 11 Nisan Spor’a 4-0 yenilerek, büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ligde altı hafta sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet alan sarı siyahlılar, 11 Nisan Spor karşısında alınan farklı mağlubiyeti, 62 Pertek Spor maçında alacağı puan ya da puanlarla telafi etmenin planlarını yapıyor.

İnönü Üniversitesispor, ligdeki tek galibiyetini beşinci haftada deplasmanda Kahramanmaraş Sakarya Spor’a karşı 3-0’lık skorla aldı.

Tunceli ekibi 62 Pertek Spor ise ligdeki performansıyla bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Ligin ilk haftasında Malatya’da oynanan karşılaşmada Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Tunceli ekibi, ligin ikinci haftasında sahasında Elazığ Yolspor’u 2-1 yendi ve o süreçten sonra iyi bir çıkış yakaladı. Deplasmanda Kahramanmaraş Sakarya Spor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran 62 Pertek Spor, altıncı hafta deplasmanda gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Şehit Kamil Belediyespor’u 3-2 yendi ve 10 puanla zirve yarışına ortak oldu.

İnönü Üniversitesispor, 62 Pertek Spor ile deplasmanda Pazar günü 14.00’da karşı karşıya gelecek. Pertek İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Demokrat Özgür Güneş, Mikail Can ve Mehmet Sepetci hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız