SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Deplasmanda Rakibi Yenecek Güçteyiz"

0
Güncellendi - 2019-07-26 20:25:35
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahasında Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Avantaj rakipte görünmüş olabilir ama deplasmanda rakibimizi yenecek güçteyiz, inşallah bunu başaracağız." dedi.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahasında Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Avantaj rakipte görünmüş olabilir ama deplasmanda rakibimizi yenecek güçteyiz, inşallah bunu başaracağız." dedi.

Gevrek, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını söyledi.

Taraftarın desteği ile ilk dakikalarda oldukça baskılı oynadıklarını belirten Gevrek, şanssız iki gol yediklerini ifade etti.

Turu geçebilecek güçte olduklarını dile getiren Gevrek, şunları kaydetti:

"Öncelikle sahamızda kazanmak istiyorduk aslında iyi oynadık ve maça iyi başladık. Çok şansız iki tane gol yedik. Tabii bu ilk maçımız. İnşallah 1 Ağustos’ta rövanş oynayacağız ve turu geçeceğiz. Baktığımız zaman takım yüzde yüz hazır değil yeni gelen oyuncularımız var ona rağmen iyi oynadık. Rakibimizi de tebrik ediyorum gerçekten onlar da iyi oynadılar. Önümüzdeki hafta rakibimizi yenip orada tur atlamak istiyoruz. Avantaj rakipte görünmüş olabilir ama deplasmanda galip gelecek güçteyiz."

Transfer çalışması

Gevrek, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tabii ki şu anda daha önce de söylemiştim 2,3 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde takip ettiğimiz oyuncularla tekrar iletişime geçip bu transferleri de sona erdireceğiz."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    geçen sezonun ikinci yarısından beri defansımız çok kötü.Geldiğinden beri takıma zerre kadar katkısı olmayan,3.lig topçusu Erkan kaş da ısrar niye.bu maç savunma anlamında bize bir uyarı daha verdi.Çok acil savunmaya kaliteli transferler gerekiyor.Robinle Erkanla Mustafa ile başarı gelmeyeceği çok açık.Erkanı yuhalayanlar onunla tekrar sözleşme yapan transfer komitesini yuhaladılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (4 yıl önce)
    Hemşehrilerim çok yüksekten atmayın,yere çarpması da okadar sert olur.Malatyasporumuz bu kadro ile asla ve asla üç kulvarda mücadele edemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Doğan (4 yıl önce)
    Adil Gevrek' e sallayan vatandaşlar, Küçük bir matematik yapalım: 100bin euro ya alınan bir futbolcunun klübe maliyeti TL ye dönüştürüp diğer masrafları da katarsak 1milyon TL nin üstünde oluyor. 25 futbolcunuz olsa 25 -30 milyon ₺ lik bir hesap çıkıyor ki 100bin € luk kaç tane iyi futbolcu bulabilirsiniz o ayrıca tartışma konusu. Sadece bu maliyetteki futbolcu masraflarına bakarsanız bile muazzam bir rakam çıkıyor. Dün taraftarlarımızı da gördük: 27bin kişilik stata 10bin kişi gelmiş. Elinizi taşın altına sokmamız gerekse 50 ₺ vermeyiz. Orjinal forma yerine korsan forma alırız. Ondan sonra Adil Gevrek niye böyle yapti, niye şöyle transfer yaptı diye eleştiririz. Adam daha ne yapsın. Iyi kötü, iki ileri bir geri takımı süper lig'de tutuyor. Bu takım 1-2 transferle ve birlikte oynaya oynaya iyi de olacak. Maçın belli bölümlerinde sinyalleri verdi. Malatya halkına super ligde takım layık değil. 3 lig veya BAL liginde orta sıralarda vir takım lazım. Biraz Eskişehir taraftarından örnek alın. Geçen sezon transfer tahtaları kapalı diye bunlerce kişi gücüne gore para toplayıp açtırdılar. Yazık çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Sayın başkanım takım birbirleriyle oynamaya alışmamış futbol takım oyunudur benim şahsi fikrim malatya nın bağrında yetişmiş altyapıdan gençlerimize forma fırsatı tanıyın bakın o zaman başarı gelecektir yabancı futbolculara bu kadar para harcayacağınıza Türk futbolcuyla daha başarılı olacağımıza inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    Sayın başkan bu takım üç kulvarı kaldıramaz hesabı tam yapamıyosun düzgün transfer yapamıyosun kurduğun cümleler taraftarın gazını alma yönünde
    0
    0
    Yanıtla
  • memocan (4 yıl önce)
    SAYIN BAŞKAN SİZE GÜVENİYORUZ ELENSEK ELESEK DESTEK TAM UNUTMAYIN GALATASARAY 2 SENE ÖNCE ADINI TELAFUZ EDEMEDİĞİMİZ İSVEÇ TAKIMINA ELENMİŞ AMA O SENE ŞAMPİYON OLMUŞTU ELEŞTİRİ YAPIN AMA ÖLÇÜLÜ OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkanı yuhlayanlar ıslıklayanlar içinde sen de varsındır böyle dedinse.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    3 kuruş az verecen diye transferleri geciktiriyorsun. Peki oyuncuları pahalı aldığını düşün tur atlarsan para alacaksın, ligde galip gelsen para alacaksın, ligi kaçıncı bitirirsen o kadar para alacaksın ve daha sonra para da versen bunları satın alamayacaksın. Demekki neymiş iyi transfer iyi takım her zaman sanada banada başarı ve kendini amorti etmektir. Yıllardır bunu öğrenemedin yada başka hesaplar yaptın. Halen sattigin, aldığın (Kamara) çoğu futbolcunun fiyatını bile söylemedin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamara fulham dan kiralık geldi.Oynadı gitti.Bonservisi de15 milyon euro.Yanlış bilgi vermiyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (4 yıl önce)
    kendi evimizde de yenecek güçte değiliz deplasmanda yenecek güçteyiz. way arkadaş aklımızla da alay ediyiler:)
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    bu maçı alsak bile gruplara kalmadan elenmemiz lazım.yoksa ligde korkulu rüyalar görürüz.takım lig kupa ve avrupa maçlarını kaldıracak durumda deil.acı ama gerçek bu..
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (4 yıl önce)
    biz zoru severiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Bu kadro.ve bu transferler ve bu orta saha ile demi haklisin başkan bakalım deplasmanda rakip sana top gösterecekmi bir sol bek alamadın bir sol bek bi ön-libero alamadın aldigin 1 forvet o da 33 yaşında ilerde pres yapcak takati yok zor başkan bu iş çok zor rakip oturmuş ve tecrübeli kadrosu aynı senin gibi zırt pırt futbolcu satmamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Sayın başkan 2 değil 3 tane kaliteli sol bek, defansif özellikli orta saha ve kaleci transferi lazım birde en az iyi bir yedek forvet yoksa maraton uzun çok sıkıntı yaşarız.
    0
    0
    Yanıtla