SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depolar Uzaktan İzlenebilecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:16:32
Depolar Uzaktan İzlenebilecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelindeki su depolarındaki anlık durumdan haberdar olmak için Su Seviyesi Uzaktan İzleme Sistemi kuruyor.

Konu ile ilgili bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “MASKİ İçmesuyu Dairesi Başkanlığı koordinasyonu ile yürütülen sistem sayesinde depolarımızdaki su seviyeleri anında görülebilecek. Su Seviyesi Uzaktan İzleme Sistemi’ni, MASKİ kendi özkaynakları ile gerçekleştiriyor. Bu sayede hem en büyük projelerimizden birisi olan SCADA sistemi ile ilgili ön çalışma yapmış olacağız hem de birimler arası koordineli bir çalışma yapılmış olacak. Sistem sayesinde Malatya merkez ilçelerde bulunan 36 adet içme suyu deposunun su miktarları tespit edilecek ve olası seviye düşümlerinde veya taşkın durumlarında ekiplerimiz tarafından anında müdahale edilecek. Sistem ile ilgili gerekli ekip ve ekipman desteği sağlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın geleceği ve rahatlığı için çalışıyoruz. Malatya merkezde bulunan 36 su deposunun 5 tanesinde sistem faaliyet geçirildi. Geri kalan 31 su deposunda ise sistem bir ay içinde tamamen devreye sokulacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız