SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Göçü Ağlattı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:41:15
Deprem Göçü Ağlattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Beykent Mahallesi’nde yaşanan 4.5 büyüklüğündeki deprem sonrası bazı vatandaşlar evlerini terk etmek zorunda kalıyor. 70 yaşındaki Ali Osman Aslan, ilk kez evini terk etmek zorunda kaldığı için gözyaşlarına boğuldu.

Geçtiğimiz hafta Dursunlu Mahallesi’nde yaşanan depremin ardından evde kalmaya korktuklarını söyleyen Ali Osman Aslan, eşi Kibar Aslan ile birlikte göç etme kararı aldı. Ankara’daki çocuklarının yanına gitmek için hazırlıklara başlayan yaşlı çift evlerinden ayrılmak zorunda kaldıkları için üzüntülüydü. Yanlarına aldıkları eşyalarla birlikte depremde hasar gören evlerinden ayrılan çift, bu durumun kendileri için oldukça zor olduğunu söylediler. Ali Osman Aslan, askerden sonra hiç ayrılmadığı köyünden zorunlu olarak ayrılmasının kendisini çok üzdüğünü belirterek gözyaşlarına hakim olamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız