SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Korkuttu

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:34:38
Deprem Korkuttu
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde 01.56’da meydana gelen deprem Malatya şehir merkezi ve bazı ilçelerinde de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’ne bağlı Çöçelli köyü olan deprem 4.7 büyüklüğünde ve 13.6 km derinlikte gerçekleşti.

Kahramanmaraş’a 50, Pazarcık ilçesine 30 km. uzaklıktaki Çöçelli köyünde meydana gelen deprem Malatya kent merkezi ve bazı ilçelerde de hissedildi. Depremi hisseden bazı vatandaşlar  tedirgin olarak sokağa çıkarken, sarsıntının kısa sürmesi insanları rahatlatan unsur oldu.

3 Saat İçinde İrili Ufaklı 14 Sarsıntı

Pazarcık Çöçelli’de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki bu depremden sadece 6 dakika sonra ise yine aynı ilçeye bağlı Hanobası köyünün merkez üs olarak açıklandığı 4.4 büyüklüğünde bir başka deprem kaydedildi. 

Kandilli Rasathanesi, 23.59'dan 03.05'e kadar Pazarcık ilçesinde büyüklükleri 1.7 ila 4.7 arasında değişen 14 sarsıntı kaydetti.

Bu arada Kahramanmaraş merkezli bazı haber sitelerinde Pazarcık ilçesinde 4 binanın yıkıldığına ilişkin bilgiler yayınlandı. Haberlerde, yıkılan binaların eski yapılar olduğu ve can kaybına yol açmadığı belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız