SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Malatya'da da Hissedildi

0
Güncellendi - 2018-03-31 02:11:39
Deprem Malatya'da da Hissedildi
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısı Elazığ-Sivrice merkezli olarak meydana gelen deprem Malatya'da da özellikle yüksek binaların üst katlarında oturanlarca hissedildi.

Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece saat 00.05'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesine bağlı Günbalı mevkii olan olan 3,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yer yüzeyinin 3 kilometre altındaki tabakada meydana gelen orta şiddetteki bu deprem Malatya'da da hissedildi ve heyecana yolaçtı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Sait (6 yıl önce)
    Bizim ev hiç sallanmadı kedi köpek den çok ses geldi onlar hissediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyüp (6 yıl önce)
    Malatya haberi tebrik ediyorum Elâzığ da yaşıyorum Elâzığ haber sitelerin de tık Yok uyuyorlar Bu yüzden Elazığ’dan olmuyor işte Büyüksün Malatya’ya ☺️
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (6 yıl önce)
    Evde köpeğim havlamaya başladı.5.kat hissettik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan Gündüz (6 yıl önce)
    Evde zangır zangır titredim yeminle . Ilk başta bana vücudumun bir oyunu gibi geldi ama oda da bulunan muhabbet kusum da kafesinde cirpinmaya başlayınca anladım deprem olduğunu . Haberi kısa sürede yayınlayıp milleti bilgilendirdiginiz için sağolun sayın sayfa yazarları
    0
    0
    Yanıtla