SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Olmaması İçin Dua..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:40:56
Deprem Olmaması İçin Dua..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek beldesinde verilen toplu yemekte deprem olmaması için dua edildi. 

Cami dernekleri tarafından son zamanlarda sayısı 50’ye yaklaşan depremlerin zarar vermemesi, kaza ve belaların defi için şükür yemeği verildi. Yemeğe Sürgü Belediye Başkanı Faruk Taşdemir, Söğüt Belediye Başkanı Mesut Sülü, Gövdeli Belediye Başkanı Bayram Kaya, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram, AK Parti Belde Başkanı Rüstem Çatı, Adalet ve Kalkınma Partisi Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu ve parti teşkilatı yöneticileri, Prof. Dr. Alper Durak, Ankara İl Acil Afet Müdür Yardımcısı Mehmet Şahin ve halk katıldı. Erkenek Gedikağzı Camii’nde okunan Mevlid-i Şerif'ten sonra dualar edildi. Yaklaşık 3 bin kişiye yemek verildi.

Cami derneğinden yapılan açıklamada, “Erkenek’te daha önce de 1986 yılında meydana gelen depremden sonra da Allah rızası için haftalarca yemek verilmişti. Şimdi son zamanlarda meydana gelen depremler için Allah’a sığınmak, yardımın yalnızca Allah’tan geldiğine inanarak şükür etmek, dua etmek için burada toplandık. Yemeklerimizin hiçbir farklı amacı yoktur. Erkenekli olsun olmasın herkesi davet ediyoruz. Önümüzdeki Perşembe günü tekrar yemekte buluşacağız ve dua edeceğiz" denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız