SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Semineri Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:52:18
Deprem Semineri Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanlığı (44 MİLKUT) tarafından öğrencilere deprem konusunda seminer verildi. 

Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde öğrenciler, “Sivil Savunma, Savaşlar ve Doğal Afetler” konusunda aydınlatıldı. Eğitim seminerinde konuşan 44 MİLKUT Sivil Savunma Uzmanı Selçuk Açıkgöz, afet bilincinin oluşması ve bunun gelecek nesillere aktarılması adına eğitim seminerlerini çok önemsediklerini kaydetti.

Doğal afetlere karşı alınacak tedbirler ve afet sonrası ne yapılacağının bilinmesi açısından bir dizi eğitim seminerleri düzenlediklerini belirterek, “Doğu Anadolu fay hattı, Kuzey Anadolu fay hattı ve Ege Bölgesi’nin fay hatlarıyla ülkemiz çevrili bulunmaktadır. Bu fay hatlarının aktif olması nedeniyle ülkemizde her gün irili ufaklı yüzlerce deprem meydana gelmektedir. Tabi ülkemizin coğrafik ve stratejik özelliklerinden dolayı afete hazırlık kapsamında siz öğrencilerimize büyük sorumluluklar düşüyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız