SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Tatbikatı

A- A+ PAYLAŞ
 
Hacı Hüseyin Kölük Anadolu Ticaret Lisesi'nde deprem tatbikatı yapıldı. 
 
Okullarda deprem tahliye tatbikatlarını planladıklarını söyleyen Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Selçuk Açıkgöz, "Müdürlüğümüz Sivil Savunma Şubesi tarafından il merkezindeki okullarımızda deprem tahliye tatbikatı planlanmıştır. 2011 - 2012 Eğitim öğretim yılı içresinde 25 Kasım 2011 - 18 Ocak 2012 tarihleri arasında yarıyıl tatiline kadar toplam 9 okulda deprem tatbikatı planladık. Bu tatbikatlardan bir tanesini de Hacı Hüseyin Kölük Anadolu Ticaret Lisesi'nde yapmış bulunmaktayız. Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize deprem öncesi, deprem sırası ve deprem sonrası davranış şekillerinin nasıl olması gerektiğine dair açıklamalar yapıldıktan sonra deprem sesi ile birlikte sınıf ortamında çocuklarımızın pozisyon almasını sağlıyoruz. Deprem sesi geçtikten sonra çocuklarımızı düzenli bir şekilde bölüm bölüm okul dışında güvenli bölgelere tahliye edilmesini sağlıyoruz. Bu şekilde çocuklarımıza öğrencilerimize bir deprem esnasında nasıl davranılması gerektiğini teorik ve pratik olarak öğretmeyi amaçlıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız