SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremzedelere Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Şubesi Kadın Komisyonu üyeleri, Elazığ'daki depremzede öğrencileri unutmayarak ziyaret edip yardım yaptı.

MEV Malatya Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Fezanur Şavata yaptığı açıklamada, asıl amaçlarının üniversiteli gençlere burs temin etmek olduğunu belirterek, "Bunun yanı sırada sosyal sorumluluklarımızı da unutmayıp, sosyal faaliyetler de düzenliyoruz" dedi. MEV kadın üyeleri, 23 Nisan ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Haftası dolayısı ile Elazığ'ın Kovancılar ilçesi Okçular köyünde meydana gelen deprem felaketinin çocuklar adına bir nebze de olsa manevi yaralarını sarabilmek amacı ile bir şölen düzenlediler.

İlçe milli eğitim müdürü Abdulbaki Ertürk, Okul Müdürü Adnan Göktepe ile vakıf üyeleri, öğrenci ve köy halkının katıldığı bu etkinlikte yemekler yendi, palyaço ve Hacivat Karagöz oyunu oynandı, yarışmalar düzenlendi ve bayram dolayısıyla çeşitli hediyeler dağıtıldı.

MEV kadın üyelerinin ziyarete ve hediyeler vermeleri üzerine 142 öğrencisi olan okulda memnunlukla karşılanırken, öğretmen ve öğrenciler, bu güzel tabloyu yaşatan Malatya Eğitim Vakfına ve üyelerine teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız