SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremzedenin Örnek Davranışı

A- A+ PAYLAŞ
 
Depremzede aile yolda bulduğu cüzdanı polise teslim etti.
 
Malatya'ya geleli 2 gün olan 3 çocuklu depremzede aile, insanlığın ölmediğini gösterdi. Yolda buldukları cüzdanı Beydağı Polis Merkezi'ne teslim eden aile emniyet teşkilatının da takdirini toplandı.
 
Depremzede Behçet Yayla (35) vergi dairesi karşısında bulunan otobüs duraklarında yerde cüzdan buldu. İçinde yüklü miktarda para olduğu belirtilen cüzdanı depremzede Behçet Yayla, Beydağı Polis Merkezi Amir Yardımcısı Fatih Kaygısız'a polise teslim etti. 
 
Devletin desteğiyle Malatya'ya geldiklerine belirten Behçet Yayla, çok zor durumda olduklarını ancak o cüzdanın sahibinin kendilerinden daha zor bir durumda olabileceğini belirterek cüzdanı polise teslim ettiğini söyledi. Cüzdanını kaybeden bulunamadığından ne kadar para teslim edildiği açıklanmadı. 
 
Cüzdanı bulan Behçet Yayla'nın eşi Aslıhan Yayla ise Malatya'da akrabalarının olmadığını devletin desteğiyle Malatya'ya geldiklerini belirterek yetkililerden yardım istedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız