SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Derbinin Galibi 44 Malatya

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:32:34
Derbinin Galibi 44 Malatya
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta oynanan karşılaşmada 44 Malatyaspor, Malatya Yeşilyurtspor'u 1-0 yendi.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan  karşılaşmayı Eren Kaplan, Muslihiddin Aydın ve Serkan Yücel hakem üçlüsü yönetti.

44 Malatyaspor, 7. dakikada Ayhan Yaman'ın attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. 44 Malatyaspor'da 90+1. dakikada Selim Dağ kazanılan penaltı atışını gole çeviremedi. 

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan 44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, "Şehrin iki güzide takımının mücadelesiydi. Şartlar iki takımı karşı karşıya getirdi. Duygusal bir maçtı. Her zamanki maçı koparmak için verdiğimiz mücadelemiz ve heyecanımız yok gibiydi. Ama bu doğal. İyi bir mücadele oldu. Kazandığımız için mutluyuz" dedi. 

Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç ise, erken yedikleri golün oyun düzenlerini bozduğunu ifade ederek, "Kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Tabi Malatya'nın iki güzide takımının bu şartlarda karşılaşması son derece zor ve üzücü. İki takımında kazanması gereken bir karşılaşmaydı. Maçın başlarında bir gol yedik ve bütün oyun düzenimiz altüst oldu. Oyunun ikinci bölümünde, özellikle de son bölümde iyi oynadığımızı düşünüyorum. Yapacak bir şey yok. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız