SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dere Akıyor, Biz Bakıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Merkez Yaygın beldesi ve civar merkez köylüleri, sulama suyu sıkıntısının giderilmesi için Ankara'da yaptıkları temaslar hakkında bilgi aktardılar.

Gazeteciler Cemiyeti'nde, Yaygın beldesi ve civar merkez köylüleri adına basın açıklamasını okuyan Mehmet Nuri Alan, yörelerine yapılması planlanan Beypınar Göleti veya Yaygın Barajı hakkında görüşmek üzere Ankara'da AK Parti genel başkan yardımcılarından Salih Kapusuz ile görüştüklerini bildirdi.

"Sayın Kapusuz, gerek projelendirme ve gerekse ödenek noktasında yol haritası çizerek bizleri ümitlendirmiştir" diyen Alan, "Konuyu daha önceden milletvekillerimize de iletmiştik. Milletvekillerimiz de konunun üzerinde hassasiyetle duruyorlar. İnşallah, yöremize biran önce Beypınar Göleti veya Yaygın Barajı yapılır da, ağaçlarımız kurumaktan kurtulur" ifadelerini kullandı.

Beydağı beldesinden Mehmet Kayan ise, "Su derede akıyor, biz ise yutkunarak bakıyoruz. Derede akan sular toplanıp baraj veya gölet yapılırsa ağaçlarımız kurtulur" derken, Merkez Çiftlik köyünden Mehmet Acar da, ağaçların kurumaması için yetkili ve ilgililerin biran önce gölet ya da baraj çalışmalarını başlatmasını istediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız