SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dere Yatağında Saklanan Firariyi 'Adaş' Buldu

0
Güncellendi - 2018-04-12 04:33:02
Dere Yatağında Saklanan Firariyi 'Adaş' Buldu
A- A+ PAYLAŞ

7 ayrı suçtan aranan ve cezaevi firarisi olan şüpheli, iz köpeğiyle arama jandarma ekiplerince dere yatağı kenarında kazdığı sığınakta yakalandı.

Alınan bilgiye göre; Yazıhan ilçesine bağlı Kömüşhan Mahallesi'nde şüpheli bir kişinin dere yatağı kenarında yer altına kazdığı sığınıkta yaşadığı bilgisi alındı.

Jandarma ekipleri, bölgeye giderek çevreyi ablukaya aldı. Bir jandarma ekibi ise yanlarında iz takip köpeği Adaş ile dere yatağı kenarında arama yaptı. Jandarma ekiplerinin iz köpeğiyle birlikte sığınağına yaklaştığını görerek kaçmaya çalışan şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Dere yatağı kenarında yeraltına kazdığı sığınıkta saklanan şüphelinin 7 ayrı suçtan arandığı ve aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu belirlendi.

Şüpheli cezaevine teslim edildi.

-Su kavgası şüphelileri yakalandı

Doğanşehir’in Sürgü Mahallesinde Takas bölgesinden içmesuyu alınması olayında çıkan tartışma esnasında tabanca ateş açarak 1 kişiyi yaralayan 2 şüpheli Jandarma ekiplerince yakalandı.

Şüphelilerden biri Doğanşehir ilçesinde, diğeri  ise Adıyaman’da yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin olayda kullanmış olduğu tabanca ise yer gösterilmesi sonucunda arazide bulundu.

Her iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Takas bölgesindeki içmesuyu projesinden dolayı bölgede tepkilerin oluştuğu bildirildi.

Bu arada, Jandarma ekiplerince geçtiğimiz hafta 36 bin 190 kişinin sorgulandığı ve haklarında çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 59 şüphelinin yakalandığı belirtildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

Yazıhan'da dere yatağı yanına kazdığı sığınakta saklanan cezaevi firarisi aranırken

Sürgü'deki yaralama olayının failleri yakalandı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız