SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dereceye Girenler Belirlendi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:33:31
Dereceye Girenler Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Doğu Anadolu Bölgesi Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 3. Kademe Final yarışmalarında dereceye giren takımlar belli oldu. 

Doğu Anadolu Bölgesi Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 3. Kademe Final Yarışmaları, hafta sonu Malatya'da yapıldı. Atletizm pisti yanında gerçekleştirilen yarışmalara, 13 ilden 37 kulüp ve 270 sporcu katıldı. Yarışmalar sonucunda kategorilerinde dereceye giren takımlar şöyle oluştu:

Küçük Erkekler

Ağrı Genlik Spor Kulübü, Muş Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Ağrı İl Özel İdare Spor Kulübü

Küçük Kızlar

Muş Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Ardahan Gençlik Spor Kulübü, Erzurum İl Özel İdare

Yıldız Erkekler

Ağrı Gençlik Spor Kulübü, Erzurum İl Özel İdare, Muş Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü

Yıldız Kızlar

Muş Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Bitlis Gençlik Spor, Kars Gençlik Spor

Kros final yarışmaları sonucunda, bölgelerinde ilk 3 sırayı alan takımlar, 30 Kasım'da Kuşadası'nda yapılacak olan Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi'nin Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız