SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dereceye Girenler Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:18:17
Dereceye Girenler Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Okullar Arası Satranç Müsabakaları’nda minik ve küçükler kategorisinde dereceye giren okullar ve sporcular belli oldu.

2014 yılı Okullar Arası Satranç Müsabakaları 13 Ocak’ta başladı. 22 Ocak’ta sona erecek olan müsabakalarda, minik ve küçükler kategorisinde finaller oynandı.

Bu yılki müsabakalarda ilk kez kızlar için ayrı bir grup oluşturuldu. Minik ve küçükler kategorilerinde dereceye giren okullar ve sporcular şöyle oluştu:

Minikler kategorisi kızlar, birinci Neslihan Öymen-Yavuz Selim Okulu, ikinci Melike Işık-Vakıfbank İlkokulu, üçüncü Derya Toper-Vakıfbank İlkokulu.

Erkekler, Mehmet Emre Kayagil-Doğa Koleji, ikinci Emirhan Bakış-Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu, üçüncü Burhan Calbay-Petrol Ofisi İlkokulu.

Küçükler kategorisi erkekler, birinci Kaan Soylu-Doğa Koleji, ikinci Ali Özkan-Doğa Koleji, üçüncü Miraç Polat-Öğretmenler İmam Hatip Ortaokulu.

Kızlar, birinci Şule Çavunt-Cengiz Topel Ortaokulu, ikinci İrem Çoban-Beydağı Ortaokulu, üçüncü Fatma Filiz Akkan-Hayrettin Sönmezay Ortaokulu.

Dereceye giren sporcular, Mart ayı içerisinde Hatay’da yapılacak olan Türkiye Okullar Arası Satranç Şampiyonasına katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız