SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dereceye Girenlere Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:12:19
Dereceye Girenlere Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Öğrenciler arasında düzenlenen Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda yapılan törende, Altı Parmak Gıda Sanayi firması tarafından gönderilen ödüller, derece elde eden öğrencilere verildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında düzenlenen Geleceğin Gözüyle Güvenilir Gıda Resim Yarışması’na Malatya’dan katılan ve ilk üç dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut tarafından verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Öğrencilerimizden Şüheda Karacan laptop, Nurullah Aktaş tablet PC, Sefa Karadağ ise bisiklet kazanmıştır. Öğrenciler yaptıkları resimleri ile ödülü hak etmişler başarılarının devamını diliyor, kendilerini ve ailelerini kutluyorum” dedi.

Yapılan ödül törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Şube Müdürü Sadun Kılınç, okul idarecileri, öğrenciler ve velileri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız