SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dereceye Girenlere Ödül Verildi

0
Güncellendi - 2016-06-23 12:11:43
Dereceye Girenlere Ödül Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesine bağlı Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi tarafından Babalar Günü etkinliği düzenlendi. “Babamı Çok Seviyorum” konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verildiği etkinlikte, şiirler de okundu.

Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi’ndeki etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürleri ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımsı Nurcan Berber ve çok sayıda davetli katıldı. Programda bir konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan, anne ve babaların her gün kıymetli olduklarını belirterek, anne-babaya her gün saygıda kusur edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Daha sonra Babamı Çok Seviyorum Resim Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. 16 yaşından küçük yarışmacıların eserlerinin kabul edildiği yarışmada birinci olan Ada Yılmaz, babasına olan sevgisini göstermek için yaptığı resmi anlatarak, “Babama çiçek verdiğim bir resmi çizdim. Resimde ayrıca bir kuş, yavrusuna yemek götürüyor ve güneş de gülüyor” diye konuştu. 7 yaşındaki Ada’nın babası Gülabi Yılmaz da etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinlikte, küçük yaşta babasını kaybeden Esra Şahin adlı Kadın Kültür ve Spor Merkezi gönüllüsü de kendi yazdığı şiirleri okuyarak duygusal anlar yaşattı.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız