SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dereceye Girenlere Ödül Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:10:16
Dereceye Girenlere Ödül Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ İlçesi’nde, sınavlarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. 

Malatya Valiliği koordinasyonu ile Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yürütülmekte olan, Kalkınma Bakanlığı tarafından Sosyal Destek Projesi ( SODES) kapsamında finanse edilen, Proje Koordinatörleri Serdal Polat ve Abdulkadir Akpolat‘ın hazırladıkları, “Başarının anahtarıdır ilgi ve imkansızlıkları beraber aşıyoruz” projeleri çerçevesinde ödül töreni düzenlendi.

Proje kapsamında TEOG ve YGS-LYS sınavlarına hazırlanan öğrencilere sınavlara daha iyi hazırlanmaları amacıyla kaynak kitaplar, yaprak testler ve hazırlık CD'leri dağıtımı yapıldı. Başarıya Doğru Projesi kapsamında Deneme Sınavlarında dereceye giren öğrencilere ve TEOG 1. Sınav ve YGS sınavlarında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Törende dereceye giren öğrencilere 16 adet dizüstü bilgisayar, 4 adet notebook, 9 adet tablet bilgisayar, 30 adet USB bellek, dereceye giren okullar 3 adet projeksiyon cihazı, 10 adet çok fonksiyonlu yazıcı ile ödüllendirildi.

2010 yılından bu yana Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 14 SODES Projesi, SYDV tarafından 2 SODES Projesi olmak üzere toplam 16 Proje İle Akçadağ'a yaklaşık 720 bin 735 TL toplam bütçe aktarıldı.

Törene İlçe Kaymakamı Ramazan Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan, şube müdürleri, ANKA Derneğinin yönetici ve üyeleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız