SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dereceye Girenlere Ödül

A- A+ PAYLAŞ
 
Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
 
Malatya Final Dergisi Dershaneleri, LYS'de MF-1, MF-2, MF-3, MF-4, TM-1 ve DİL-3'te Malatya birincisi olan Baturay Kaya ile ilk 100 ile ilk 1000'de derece yapan Oğuz Kaan Yalçınkaya, Zuhal Aybike Şentürk, Salih Geduk, Hakan Tuhan, Merve Zeren, Ebru Gülşah Ak'ı ödüllendirdi.
 
Ödül töreninde bir konuşma yapan Malatya Final Dergisi Dershanesi Yönetim Temsilcisi Hasan Doğan, "Final Dergisi Dershaneleri olarak bu seneki LYS sınav sonuçlarında Malatya'da önemli derecelere imza attık. 2011 LYS sonuçlarına göre dershane öğrencimiz Malatya Fen Lisesi öğrencisi Baturay Kaya; MF-1, MF-2, MF-3, MF-4, TM-1 ve DİL-3'te Malatya birincisi olmuştur. Öğrencimiz MF-1de Malatya birincisi Türkiye 15.'cisi, MF-2'de Malatya birincisi, Türkiye 53.'cüsü, MF-3'te Malatya birincisi Türkiye 66.'cısı, MF-4'te Malatya birincisi Türkiye 19.'cusu, TM-1'de Malatya birincisi Türkiye 338.'cisi, DİL-3'te Malatya birincisi Türkiye 9.'cusu olmuştur. Ayrıca, Oğuz Kaan Yalçınkaya, Zuhal Aybike Şentürk, Salih Geduk, Hakan Tuhan, Merve Zeren ve Ebru Gülşah Ak Türkiye genelinde ilk bine girmişlerdir. Malatya Final olarak ilk binde 32 derecemiz bulunmaktadır. İlk yüzde ise 8 derecemiz bulunmaktadır. Bu başarılarından dolayı başta anne babalar olmak üzere bütün öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.
 
Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut ise, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, "Okullarımızda yaptığımız çalışmalar sonucu özellikle Fen Lisemizin son yıllarda artan temposuyla, güzelliğiyle Türkiye derecelerine imza atması bizi mutlu ediyor. Final Dergisi Dershanesi öğrencilerimiz hem Türkiye genelinde hem de ilimizde çok önemli dereceler elde etti. Bu başarılar durup dururken elde edilmiyor. Anne ve babaların çocuklar üzerinde önemli emekleri var" diye konuştu.
 
LYS'de MF-1, MF-2, MF-3, MF-4, TM-1 ve DİL-3'te Malatya birincisi olan Baturay Kaya da, "Klasik sözler var düzenli ve çok çalıştım. Kimse çok çalışmadan bir şey yapamıyor. Henüz ne olacağıma karar vermedim ama mühendislik aklımdan geçiyor. Sınava hazırlananlar kendilerine göre programlarını uygulayarak, çalışsınlar" şeklinde konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilerek, toplu fotoğraf çektirildi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız