SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Derede Boğulmak İstemiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:06:12
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Gaziosmanpaşa maçını kazanıp, yollarına en iyi şekilde devam etmek istediklerini ifade ederek, “Okyanusu, denizleri geçip derede boğulmak istemiyoruz” dedi.

Yeni Malatyaspor, İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. Orta saha oyuncusu Yasin Palaz, takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

Öte yandan Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Özcan Kızıltan, antrenman sahasında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Kızıltan, zorlu Alanya deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, “Alanyaspor maçının zor geçeceğini Malatya’dan giderken biliyorduk. Çünkü rakibimiz son 5 haftada 4 mağlubiyet, 1’de beraberlik alarak play off şansını zora sokmuştu. Bizimle oynayacakları karşılaşmayı da tamam ya da devam olarak görüyorlardı. Bu anlamda her şeyiyle müthiş bir kazanma hırsları vardı. Alanya’da tam anlamıyla olağanüstü bir durum vardı. Ama bizde takım olarak her şeye hazırlıklıydık. Bizde iyi bir yoldaydık. Play off şansımızı daha da artırabilmek ve yerimizi sağlamlaştırmak adına Alanyaspor maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyorduk. Maça rakibimiz iyi başladı. Maçın başlarında da şansız bir golle 1-0 geriye düştük. Fakat golden sonra oyunun kontrolünü ele geçirdik. 2-3 tane net pozisyonda yakaladık. Ama ikinci yarıya daha iyi başladık. İstediğimiz golü de ikinci yarının başlarında bulduk. Yaptığımız sistem değişikliğiyle de rakibe istediği gibi topla oynama şansını vermedik. Son dakikada Hüzeyfe’nin attığı golle de zor deplasmandan 3 puanla dönmesini bildik” dedi. 

Play off’a hazır bir şekilde gitmek istediklerini kaydeden Kızıltan, “Alanyaspor galibiyeti bizim için önemliydi. En azından rakiplerimizden birini biraz daha gerilere itip, yerimizi daha da sağlamlaştırdık. Göreve geldiğimizden beri 4 maçta 10 puan topladık. Bu bizim için çok iyi oldu. Herşeyden önce özgüvenimiz yerine geldi. Malatya’nın bu takıma olan inancı biraz daha arttı. Benim bu takıma inancım her zaman vardı. Bence bunun çok daha iyisini yapabilecek kaliteye ve güce sahibiz. İnşallah kalan 8 maçta, eksiklerimizi de gidererek, play off’a çok daha hazır bir şekilde gitmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. 

Kızıltan, Gaziosmanpaşa maçını kazanıp, yollarına devam etmek istediklerini belirterek, şunları söyledi: “Gaziosmanpaşa şuanda grubunu en altında bulunuyor. Ligde kalma mücadelesi veriyorlar. Kadrosunda tanıdığımız kaliteli oyuncular var. Bence bu tür takımlar çok tehlikelidir. Ama benim futbolda en korktuğum şey rahatlıktır. Gaziosmanpaşa’nın ligdeki konumuna bakıp, “nasıl olsa geçeriz” düşüncesi beni en çok korkutan düşüncedir. Bu noktada da futbolcularımıza uyarılarda bulunacağız. Futbolda rahatlık en tehlikeli şeydir. Okyanusu geçip, derede boğulmamak lazım. Bize yakışmaz. Ama oyuncularımda bunun bilincinde. İnşallah bu haftada kazanıp, yolumuza devam edeceğiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız