SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dereli, Haftanın ''En Kötü'' 2. Hakemi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor- Diyarbakır maçında verdiği, vermediği penaltılarla sonuca etki eden Selçuk Dereli, haftanın en kötü 2. hakemi oldu.. 8. hafta maçlarının gözlemcilerinin hakemlere verdikleri notlar açıklandı. Konya-Fenerbahçe maçında Anelka'nın elle kaleye gönderdiği topu gol sayan Özgüç Türkalp 6.2 ile haftanın en düşük not alan hakemi olurken, Malatyaspor- Diyarbakır maçının hakemi Dereli 7.0 notuyla, haftanın en kötü not alan ikinci hakemi oldu. Bu arada, Malatyaspor yöneticilerinden Ali Cengiz, maçın hakemine tepki gösterdi.

HAKEM NOTLARI..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Anelka'nın elle attığı gol nedeniyle gündeme oturan Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi Özgüç Türkalp 6.2 ile haftanın en düşük notunu aldı. Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçını yöneten Fırat Aydınus ise 8.4 ile en yüksek notu aldı. Konyaspor-Fenerbahçe maçının 1. yardımcı hakemi Cemal Gemici 7.0, 2. yardımcı hakemi Ufuk Şepik 8.1, 4. hakemi İsmet Arzuman ise 8.2 aldı.

Turkcell Süper Ligi'nde 8. hafta maçlarını yöneten hakemlerin aldığı notlar şöyle:

Ankaragücü - Çaykur Rizespor: Fırat Aydınus 8.4
Vestel Manisaspor - Kayseri Erciyesspor: Süleyman Abay 8.1
Gaziantepspor - Gençlerbirliği: Bülent Demirlek 7.8
Galatasaray - Trabzonspor: Yunus Yıldırım 7.8
Sivasspor - Denizlispor: Bülent Yıldırım 7.7
Kayserispor - Ankaraspor: Mehmet Fatih Gökçe 7.6
Beşiktaş - Samsunspor: Cüneyt Çakır 7.6
Malatyaspor - Diyarbakırspor: Selçuk Dereli 7.0
Konyaspor - Fenerbahçe: Özgüç Türkalp 6.2

HAKEME TEPKİ..
Öte yandan karşılaşmanın hakemi Selçuk Dereli'ye tepki gösteren Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cengiz, Malatyaspor'un bir kez daha hakem hatasıyla puan kaybettiğini ileri sürdü.

Cengiz, "Malatyaspor aleyhine verilen penaltı yanlış bir karardı. İkinci yarıda televizyon görüntülerine yansıyan ve Malatyaspor'un lehine tartışılan 3 pozisyon var. İlk pozisyonda Effa ceza sahasında düşürülüyor. Bir başka pozisyonda Diyarbakırsporlu oyuncu yerde topa elle müdahale ediyor. Bir başka pozisyonda Taner ceza sahasında düşürülüyor, hakemi aldatmaya teşebbüs ettiği gerekçesiyle sarı kart görüyor. Bu iki pozisyon tartışılabilir, ancak Effa'nın pozisyonu kesin penaltı. Diyarbakırspor maçında hakem hataları nedeniyle sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Selçuk Dereli'yi ilgili yerlere şikayet edeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız