SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dergahın Kapıları Herkese Açık"

0
Güncellendi - 2019-08-10 03:10:12
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Bayram Işık, yönetim kurulunu oluşturdu.

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Işık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Amacımız bilinçli, bilgili, kültürlü ve eğitimli bir gençlik yetiştirmektir” dedi.

Işık, “Cennet Mekan Başbuğ Alparslan Türkeş’in “Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş” sözü bizlere, birçok şeyi anlatmaktadır. Bu kutlu davada ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa, tembelliğe, bozgunculuğa dur demek istiyorsak, Kur’an-ı Kerim’in ilk sözü ‘ikra’ ile yola çıkmak, “İlim Çin’de dahi olsa gidip alınız” Hadis-i Şerifi ile bütünleşmemiz için, Eğitime önem vermekteyiz” ifadelerine yer verdi.

Ülkü Ocaklarının Yesevi'nin irfan ateşiyle tüten kutlu bir ocak olduğunu ifade eden Işık, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ülkü Ocakları vatandır, Türklüktür, imandır, bayraktır. Bu ocakta pişen gönüller, Türkiye'nin dünü, bugünü ve yarınlarıdır. Bu anlamda bu Kutlu Dergahın kapıları herkese açıktır. Ailelerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını Ocağımıza teslim edebilirler. Bu kutlu dergah, bu vatan var olduğu müddetçe vatanı böldürmeyecek, bayrağı indirtmeyecek, ezanı dindirtmeyecektir. Bu Kutlu Dergahda vatan haini yetişmez, hırsız yetişmez, sapık yetişmez. Bizler burada Vatan, Bayrak, Ezan sevgisi aşılarız. Bizler, bölücülüğü değil bütünleşmeyi, bir olmayı, birlikte olmayı, etle tırnak olmayı kısacası, Çanakkale’yi, Kahraman Maraş’ı, Gazi Antep’i yani kalleş değil, kardeş olmayı öğretiyoruz. Ülkü Ocakları olarak hedefimiz, bilgi birikimi geniş, sportif, ahlaklı bir gençlik yetiştirip ailelerimizden hayır duası almaktır.”

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • DEVRIM (4 yıl önce)
    BIR HDP LI GELSE KAPI ACIKMI SOLCU GELSE KAPI ACIKMI BUNA ACIKLIK VER
    0
    0
    Yanıtla
  • CccmalatyaCcc (4 yıl önce)DEVRIM isimli kullanıcı yorumuna
    Ocak’larımızın her zaman kırmızı çizgileri vardır bu çizgilerin dışına çakılmadığı takdirde herkese açık demek istemiş başkanımız bu çizgileride herkes bilir ????
    0
    0
    Yanıtla