SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Derginin Modeliymiş!

A- A+ PAYLAŞ

ABD'de TMZ adlı site tarafından yayımlanan ve ülkenin 35. başkanı John F. Kennedy'yi çıplak kadınlar arasında bir teknede güneşlenirken gösterdiği iddia edilen fotoğrafın Playboy dergisinde yayınlanmış ve parayla tutulmuş modellerle çekilmiş bir fotoğraf olduğu ortaya çıktı.

TMZ adlı site dün, ABD'nin 1963'te suikasta kurban giden 35. başkanı John F. Kennedy'yi çıplak kadınlar arasında bir teknede güneşlenirken gösterdiğini iddia ettiği bir fotoğraf yayımlamıştı.

TMZ, fotoğrafın uzmanlara inceletildiğini ve 1956 yılında çekilmiş olma ihtimali yüksek olduğunu iddia ettiği fotoğrafın 1960 seçimlerinden önce çıkmış olsaydı tarihi değiştirebileceğini belirtmişti.

Ancak haberin yayımlanmasının üzerinden bir gün geçmeden TMZ’nin kardeş kuruluşu The Smoking Gun adlı internet sitesi, fotoğrafın, Playboy'un güzel kadınlarla dolu bir teknede parti verebilmenin yöntemlerini anlatan bir dosyada yer alan fotoğraflardan biri olduğunu ortaya çıkardı.

Site, fotoğrafın Kasım 1967 Playboy sayısında yayınlanan renkli versiyonunu da yayımladı ve TMZ'nin fotoğrafı siyah beyaza çevirip eskiterek yeniden yayınladığını bildirdi..

KENNEDY DEĞİL PARAYLA TUTULMUŞ MODEL

Playboy'da yayımlanan fotoğrafın yanındaki makalede görüntülerin Karayipler'de bir adanın açıklarında tekne keyfi yapan dört çifte ait olduğu belirtiliyor. Yazıda "Andy" güneşlenirken, "Elaine"in çıplak halde suya atladığı, "Roxanna"nın da merdivende durduğu anlatılıyor.

Röportajda fotoğrafı çeken Playboy fotoğrafçısı Larry Dale Gordon, TMZ'nin Kennedy olduğunu iddia ettiği kişinin parayla tutulmuş bir model olduğunu söylüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız