SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Derhal Afet Kapsamına Alınmalı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:33:54
'Derhal Afet Kapsamına Alınmalı'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Kayısı, derhal afet kapsamına alınarak, kayısı üreticisinin zararları ödenmelidir” dedi. 

İl Genel Meclisi’nin, kayısının don ve doludan zarar görmesiyle ilgili raporunu değerlendiren CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “İl Genel Meclisi’nin kayısıyla ilgili raporu kabul edildi. Yüzde 40 civarında yakın zarar var denildi. Ben bu zararın daha fazla olduğunu düşünüyorum. Çünkü, ziyaret ettiğim köylerde zararları gözlerimle gördüm” ifadelerini kullandı.

Kayısının don ve dolu zararını Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde defalarca dile getirip, afet kapsamına alınmasını istediğini hatırlatan Ağbaba, “Hatta bir milletvekilimiz, muhalefet hak vermez, hakkı biz veririz demişti. Ben de milletvekili olarak Malatyalıların hakkını talep ediyorum. Çünkü, kayısı herkesi ilgilendiren bir ürün. Derhal afet kapsamına alınıp, kayısı üreticisinin zararları ödenmelidir. Çiftçinin Ziraat Bankası ve Tarım Krediye olan borçları ertelenmeli, faizleri silinmelidir” şeklinde konuştu.

Ağbaba, “Sık sık bana cevap veren karşı çıkan milletvekiline buradan çağrı yapıyorum. Malatyalının zararı karşılanmalıdır. İktidarsınız ve çiftçinin sorununu çözünüz. Çözmezseniz, mecliste üreticinin sorunlarını dile getirmeye devam ederim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız