SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Derhal Özür Dilemeli..'

A- A+ PAYLAŞ

Giresunspor Basın Sözcüsü Mustafa Bozbağ, “Giresunspor’a yenilmek terbiyesizliktir” şeklinde açıklamada bulunan Malatyaspor Kulüp Başkanı Şevket Küçükaslan’ı sert bir dille eleştirdi ve; “Küçükaslan’ın bizim hakkımızda ulusal basına verdiği demeçleri büyük bir talihsizlik olarak nitelendiriyorum. Kimse büyük Giresunspor ve büyük Giresunspor camiası hakkında bu denli bir açıklama yapmamalı idi. Kendisini esefle kınıyorum” dedi.

ACİLEN ÖZÜR DİLEMELİ
Giresunspor Basın Sözcüsü Mustafa Bozbağ, yaptığı açıklamalardan ötürü Malatyaspor Kulüp Başkanı Şevket Küçükaslan’ı eleştirirken sözlerine şu şekilde devam etti:

“Sayın Küçükaslan’ın Giresunspor’a yenilmek terbiyesizliktir şeklinde açıklamasını kendisinin bu işlerde yeni olmasına bağlıyorum. Giresunspor gibi büyük kitlelere hitap eden bir camia hakkındaki bu açıklamaları maksadını aşmıştır. Zaten bunu bir kulüp başkanı edasıyla söylediğini zannetmiyorum. Derhal Giresunspor’dan ve Giresunspor’un büyük taraftarlarından özür dilemelidir. Hem Küçükaslan şunu unutmasın ki 9 milyon dolarlık takımını yenen Giresunspor’dur. Bu da bizim büyüklüğümüzden kaynaklanmaktadır.”

Malatyaspor Başkanı Küçükaslan'ın Giresun maçı sonrası yaptığı açıklama Malatyaspor takımında da tepkiyle karşılanmış, Teknik Direktör Metin Yıldız Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında, kulüp başkanının özür dilediğini açıklamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız