SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Derin Güçleri Rahatsız Ediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:07:22
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, yapılan operasyonlara ilişkin, “İnsanımız 17 Aralık’taki bu oynanan kirli oyunu çok iyi bir şekilde tahlil etmekte ve görmektedir” dedi.

Beraberindeki partililerle birlikte Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey beldesi ve merkez Tecde mahallesini ziyaret eden Milletvekili Şahin, esnaf ve mahallelilerle bir araya gelerek sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Mustafa Şahin, “Başbakanımızın ve AK Parti hükümetinin yaklaşık 11 yıldır bütün zorlamalara rağmen alaşağı edilmeden her geçen gün her geçen seçimde oylarını artırarak iktidara gelmesi bazı derin güçleri rahatsız ediyor. Bu bir gerçek” diye konuştu.

Abdulhamid Han Hazretleri’nin birtakım ayak oyunlarıyla alaşağı edildiğini anımsatan Milletvekili Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Osmanlı'nın son yıllarında, Abdulhamid Han hazretleri 32-33 yıl bu ülkeyi en zor dönemlerinde düzlüğe çıkaran cihan imparatoru olmuştur. Buna rağmen 90 yıl boyunca bize onu kızıl sultan diye belleklerimize işletmeye çalıştılar. Abdulhamid Han'ı 31 Mart 1908'de alaşağı eden ittifak bugün yine işbaşında. Bunu kabul etseler de etmeseler de gezi eylemlerinde gördük, akabinde 17 Aralık itibariyle yapılmak istenen ve hala o süreci sürdürmeye çalışan bazı bürokratik oligarşinin hükümran olmaya çalıştığı dönemleri yaşıyoruz. Bunlar her ne kadar bunu yapmış olsalar bile kesinlikle insanımız bu oynanan kirli oyunu çok iyi bir şekilde tahlil etmekte ve görmektedir. Derler ya ormanı keserken ağaca soruyorlar gözyaşlarının sebebini. Ağaç da diyor ki ben ona ağlamıyorum, beni kesen baltanın sapının benden olmasından üzüntü duyuyorum. İçimizden bazılarını mutlaka yanlarına almaya çalışacaklar geçmişte olduğu gibi. İhanet edenler olacak, karşı duranlar olacak. Maşa olarak kullanılanlar olacaktır. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz.”

Milletvekili Şahin, yerel seçim sürecini de değerlendirerek, bu seçimin sadece yerel seçimler olmadığını, bu ülkenin istikrarı için oy kullanılacağını belirterek şunları kaydetti:

“Özellikle yerel seçimleri yapmıyoruz. Bu ülkenin istikrarı için oy kullanacağız kesinlikle. Önümüzdeki 2014- 30 Mart seçimlerinde sandığa atmış olduğumuz her oyla ülkemizin 50, 100 yıllık hedeflerini oluşturacak olan yöneticilerini seçmiş olacağız. Allah'ın izniyle oylarımızı artıracağız. Diğer irili ufaklı partilere oy verenlerin bile bu oynanan kirli tezgahı görerek AK Parti’ye destek verdiklerine biz şahitlik etmekteyiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız