SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Derme Kanalı'nda Genç Kız Cesedi

0
Güncellendi - 2016-05-17 02:07:55
Derme Kanalı'nda Genç Kız Cesedi
A- A+ PAYLAŞ

Derme Kanalı'nda akşam saatlerinde genç bir kızın cesedi bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Pazartesi akşam saat 20.30 sıralarında Derme Kanalı'nın Kuyuönü mevkiinden geçen bölümünde,  su yüzeyinde ceset gören bir vatandaş durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yüzeysel olarak kanalda yaptıkları aramada cesede ulaşamayınca itfaiyeden yardım istendi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı sualtı arama kurtarma ekipleri bölgeye gelerek cesedin görüldüğü alanda arama çalışması başlattı.

Arama çalışmaları sırasında sulama kanalının suyu kapatılırken yaklaşık 300 metrelik tarama çalışması sonrasında dalgıçlar cesede ulaştı. Çöp yığınının altına takılan ceset itfaiye tarafından kanaldan çıkartılırken, bölgede kayıp olarak aranan genç bir kızın babası olay yerine gelerek kızının 2 saattir kayıp olduğunu söyledi.

Bunun üzerine babanın yaptığı teşhis ile kanalda bulunan cesedin 22 yaşındaki Emel Küçük’e ait olduğu tespit edildi. Teşhis sonrası genç kızın yakınları sinir krizleri geçirirken, genç kızın psikolojik rahatsızlığı olduğu ifade edildi. Emel Küçük'ün olay yerindeki ağabeyi, bugün hastaneden geldiklerini söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.

İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar ise ilk ihbarın polise geldiğini sonrasında cesedin bulunmaması ile itfaiyeden yardım istendiğini belirterek, sualtı dalgıçlarının katıldığı çalışma ile cesedin 1 metrelik suda bulunduğunu söyledi.

Ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

MALATYA'DA SULAMA KANALINDA 22 YAŞINDAKİ GENÇ BİR KIZA AİT CESET BULUNDU. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

MALATYA'DA SULAMA KANALINDA 22 YAŞINDAKİ GENÇ BİR KIZA AİT CESET BULUNDU. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

d1

b5

b4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Gül (7 yıl önce)
    O gün kanal baya doluymus. Büyük ihtimalle kendi düşmüş diyorlar. Darp olsa adli tipta belli olurdu. Zaten akli dengesi yerinde değil gibiydi. Tedavi görüyordu. Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • asli (7 yıl önce)
    vermedigimi kim soyledi tabiki hemen aradim
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    ASLI HANIM O AN NEDEN POLİSE HABER VERMEDİNİZ İŞ İŞTEN GEÇMİŞŞŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • asli (7 yıl önce)
    bn o saatlere yakin tartaklanan ve arabayla goturulen bi bayan gordum acaba uzerinde ne vardi bu bayanin belki faydam olr ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kizimiz büyük ihtimal 17.00 yada 18.00 gibi düşmüş yada atmis kendini.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümran Haskul (7 yıl önce)
    Rabb'im yakınlarına sabır versin inşaallah :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demir (7 yıl önce)
    Allah sabır versin o kanalda su mu vardıki boğulsun inş kötü insanlarca olmamıştır Allah sabır versin sahiplerine
    0
    0
    Yanıtla