SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Derneğe Baskın, 6 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya, Elazığ ve Tunceli illerinde yapılan eş zamanlı operasyon kapsamında Malatya'daki Malatya Haklar Derneği'ne baskın yapıldı. Malatya'daki operasyonda, aralarında Tıp Fakültesi öğrencisinin de bulunduğu toplam 6 kişi gözaltına alındı. 
Alınan bilgilere göre, Malatya, Elazığ ve Tunceli İl Emniyet Müdürlüklerine bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, Malatya Haklar Derneği, Elazığ Haklar Derneği ve Tunceli Haklar ve Özgürlükler Derneği'ne sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. 
Malatya'da Emeksiz Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Malatya Haklar Derneği'ne baskın yapan TEM görevlileri, buradaki çok sayıda dokümana ve bilgisayar hard disklerine el koydu. 
Evlere düzenlenen operasyonlarda ise, dernek başkanı E.K. adlı şüpheli ile birlikte aralarında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olan bir şüphelinin de yer aldığı toplam 6 şüpheli gözaltına alındı. 
TEM görevlileri dernek binasındaki aramaların ardından operasyonu noktalayarak, el konulan malzemeleri Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. 
Operasyonla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız